altijd goed
Controle goed gedaan .
Jelle heeft mij weer prima geholpen
Snel aan de beurt in een dag geregeld prettig!
Ze gaf twee spuiten voor toch wel pijnlijke behandeling. Starte snel nadat er aangegeven werd wat er zou gebeuren. Niets gevoeld en is goed uitgevoerd door Linda.
Ze waren te vreden over mij
Fijne tandartspraktijk. Wederom prima geholpen. Dit keer wel door een nieuwe tandarts maar dat was geen probleem.
niets op aan te merken
Ik ben snel en zeer goed behandeld. Geen klachten meer.
Na de controle afspraak was een spoedafspraak snel mogelijk. Zeer vriendelijk personeel.
Vriendelijke tandarts en assistent. Aanmelden via zuil vind ik erg onpersoonlijk
Zonder overleg een nieuwe tandarts toegewezen, deze van origine niet nederlands hier heb ik geen probleem mee alleen wil ik in het nederlands op een fatsoenlijke manier kunnen communiceren, het gebrek hier aan heeft in mijn beleving zijn weerslag gehad op het verloop van de behandeling.
Tevreden
Vriendelijk en deskundig geholpen
Ik word goed onderzocht en daarna behandeld waar nodig. Ga altijd vrolijk weer naar huis.
Tandarts jelle heeft mij van mijn angst afgeholpen. Hij is een zeer rustige Tandarts die alle tijd voor je neemt .
Voor ons was het even wennen aan een nieuwe tandarts en nieuwe assistente, maar alles prima!
Van tandarts direct naar mondverzorging. Bij verwijderen tandsteen en schoonmaken bij tandvlees links boven pijn gehad. Nooit eerder gevoeld. Een paar maanden terug linksboven plantaat/brug geplaatst. Af en toe wat reactie rondom dat gebied. Dit aan tandarts verteld. Werking mond of toch ontsteking? Genoteerd.
Geen communicatie met de tandarts, hij luistert niet en is heel ongeduldig . Geeft een slecht onbehagelijk gevoel . Vullingen maakt hij wel goed denk ik .
Ging weer prima, mooi op tijd ook dat is heel fijn. Persoonlijk hoef ik niet na elk bezoek een enquete in te vullen.
Goede behandeling gehad,en goed geduldig
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde