Benadering is conform mijn verwachting. (Goed)
Vriendelijke en deskundig
Ik had een hele fijne mondhygiëniste, zorgvuldig, hield rekening met mij, vorige keer geen prettige ervaring gehad met de andere mondhygiëniste.
Ik heb de eerste kennismaking met deze tandartspraktijk als bijzonder aangenaam ervaren. Zowel de tandarts als de mondhygiënist nam alle tijd voor mij en beiden hebben mij een zorgvuldige behandeling gegeven.
Alhoewel ik al boven de 60 ben kom ik niet van mijn angst voor de tandarts af. Maar door het begrip en dat ik heel duidelijk kan aangeven wat er aan de hand is. Wordt is heel erg goed en fijn behandeld. Bijna pijnloos. Hiervoor al mijn dank.
Ik ben prima geholpen
Was altijd en nu nog wel een beetje, angstig om naar de tandarts te gaan. Hier bij deze praktijk is dat echt niet nodig, zeg ik werkelijk, altijd als ik er weg kom. Schoon, vriendelijk, nemen alle tijd en zeer bekwaam.
Ze stelden mij gerust
Goede begeleiding. Leuke meiden allemaal.
Heel vriendelijk en kundig geholpen.
Eindelijk na meer dan een jaar een concreet plan voor de behandeling van mijn tandvlees.
kauwgom kauwende mondhygiëniste, niet erg vriendelijk
Ik ben zeer tevreden met de vriendelijke bejegening, de zorgvuldigheid en voorzichtige omgang
ben zeer tevreden
Heel fijne tandarts en mondhygiënist. Zeer vriendelijk en geven goed uitleg over wat ze (gaan) doen.
Fijne tandarts! Ik zou een bel bij de balie neerzetten. Het gebeurt regelmatig dat daar niemand zit en je best een tijdje staat te wachten om een vervolgafspraak te kunnen maken.
Goed team
Prima geholpen.
Puur mondzorg is gemakkelijk bereikbaar. Niet moeilijk om een afspraak te maken. Vriendelijke baliemedewerkers. Goede tandartsen en assistenten. Het minpunt is dat de tandartsen wisselen. Dat is jammer want je went aan je tandarts, die kent je gebit en historie. Dan krijg je na 2 jaar weer een andere behandelaar. Niet dat deze niet kundig is hoor. Dit is het enig minpunt.
Ze komen rustig over en zijn dat ook.
Fijn
Prettig geholpen