Ik wordt altijd goed behandeld.
goed, en vriendelijk
Van begin tot einde van controle goed geïnformeerd
Niet meer met angst naar de tandarts, super vriendelijk, geen lange wachttijd. Marynthe is echt een lieverd!
Het is een erg prettige behandeling.
Nvt
Er wordt niet gecommuniceerd met de cliënt. Ik moest meer dan half uur wachten, dit wordt niet gecommuniceerd. Van mij word verwacht ruim op tijd aanwezig te zijn. Tevens ben ik niet geholpen door een tandarts maar door een mondhygiëniste ook dit is niet gecommuniceerd. Ik heb hierdoor weinig vertrouwen in puur mondzorg.
Ik kom met kiespijn. Ben na het maken van 2 foto’s en een kuur naar huis gegaan. Wat had ik verwacht? Dat ik geholpen was met het verhelpen van mijn kiespijn en niet gevolg bestrijden met een kuur.
Geen
Behandeling was prima en duidelijk uitleg over de stand van zaken over mijn gebit.
Prima behandeling gehad in een prettige sfeer met attente mondhygiëniste
Vriendelijk en duidelijke uitleg wat er wordt gedaan.
Ik heb verteld dat ik een gaatje heb maar deze is niet op de foto gezien dus werd ik genegeerd. Nu is de gaatje veel groter geworden (bijna tot aan de wortel), dat nu wel gezien wordt door de tandarts. Daarnaast had ik een wortelkanaalbehandeling gehad dat heel slecht is behandeld. Deze behandeling heb ik gehad in Delfzijl maar de controles in Appingedam. Ik heb verteld dat er na de behandeling tussen de tanden een grote gaatje is ontstaan en veel etensresten blijft. Ze hebben mij verteld dat dat geen kwaad heeft maar nu is er op dezelfde plek nog twee gaatjes ontstaan een is vlakbij de wortel van de tand. Opnieuw moet het behandeld worden waardoor ik heel moe van ben. Dit maakt mij verdrietig. Ook als ik een afspraak wil maken moet ik minimaal een maand wachten. Hierdoor ben ik niet tevreden.
De deskundigheid van de tandarts, haar assistente en de mondhygiëniste schat ik zeer hoog in. Daarbij komt de vriendelijkheid van alle medewerkers!
Leuk personeel, en ik waardeer het erg dat er eerst gezegd wordt wat er gaat gebeuren.
behandeling is goed.
Gezellige mensen,word goed geholpen
Quality service en aardig mensen.
Fijne tandarts , rustig en neemt de tijd , legt uit wat hij doet.
Goede behandeling en vriendelijk ontvangen, totaal relaxed!
Positief
Ik voel me altijd welkom, ben op mijn gemak. Zie nooit tegen een bezoek op. We respecteren elkaar.
Hartelijk en bekwaam
Altijd bang voor de tandarts maar sinds ik bij puur mondzorg ben is de angst weg . Super behandeling is gwn pijnloos
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam