Deze keer precies op tijd aan de beurt! Dat is wel eens anders geweest.
Controlebeurt was zonder overleg uitgebreid met afspraak met mondhygienist. Resultaat prima, maar graag van te voren even overleg. Ga ervan uit dat de kosten door mn verzekering gedekt worden.
Doorgestuurd naar de kaakchirurg
Heel goed service!
Heerlijk om te ervaren hoe vriendelijk en bekwaam er wordt gewerkt bij PUUR. Je zou er bijna voor je plezier een afspraak maken. Mijn welgemeende complimenten aan iedereen bij PUUR in Appingedam.
ik ben uitstekend behandeld.
Prima personeel en vriendelijk
Mondhygiëniste Sabine heeft verstand van zaken, is heel aardig en meelevend en heeft mijn behandeling goed afgehandeld.
Goede leuke ontvangst
De behandelingen bij beide waren wel uitstekend
Zeer fijne tandarts en zorgvulling.
Ik ben geholpen door een andere tandarts dan verwacht. Ná de controle heb ik begrepen dat Klaske een uitvaart had. (De vrijdag ervoor ben ik één keer gebeld om 14:48u, op een moment dat ik niet kon opnemen; ik heb binnen drie kwartier teruggebeld, maar kreeg toen niemand aan de lijn.) Bij de aanmeldzuil ging geen lampje branden, dus tien minuten nadat de afspraak stond*, gevraagd hoe of wat. Toen is snel geschakeld en ben ik goed geholpen. *gevoelig puntje: vorig jaar bleek m'n afspraak ook niet door te gaan vanwege vakantie, maar wist ik nergens van (en kwam dus voor niets). Toen hebben we ter plekke een afspraak op een latere datum gemaakt. Wachtruimte: tafel neemt veel ruimte in, weinig ruimte om te bewegen, als mensen erlangs willen. (vergelijk bioscoop/theater)
Het team van Mondzorg Spoorbaan straalt rust en vriendelijkheid uit. Ze zijn trots op wat ze doen en willen het beste voor hun cliënten.
Super praktijk die ik zeker zal aanraden bij anderen. Ze luisteren naar je wat ik erg belangrijk vind. Ook weten ze precies wie je bent en dat is ook erg fijn
persoonlijk goede uitleg vriebdelijk
Onlangs de halfjaarlijkse afspraak ondergaan voor mondhygiëne en gebitscontrole. Beide behandelingen verliepen prettig, soepel en voortvarend.
Altijd geholpen door Edith, een lieve, vriendelijke en bekwame tandarts !
Super behulpzaam.
ben goed geholpen
Kan kort zijn.Het s goed.
Na 3 jaar nog dik tevreden met mijn tandarts
Heel vriendelijk ontvangen en geholpen
Goede betrokken Kundige vriendelijke medewerkers zowel tandarts als mondhygiënist
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam