Ik ben heel tevreden over tandarts Marinthe,ze is zorgvuldig en ook de mondhygiëniste was erg zorgvuldig.
Gewoon de beste tandarts en altijd goede assistentes die uitleggen wat ze doen en waarom.
Ik ben altijd goed geholpen. Prettige en vriendelijke mensen. Er wordt naar je geluisterd.
Vriendelijk, welkom, duidelijk
Heb veel angst voor de tandarts jaren niet geweest en bij jullie toch weer wat vetrouwen gekregen. En heb ik inmiddels weer een gezond gebit. Dankbaar en blij dat ik jullie gevonden heb
Snel en vriendelijk geholpen
Leuk personeel
Als altijd weer zeer goed geholpen.
Ik kom elk half jaar voor controle bij Klaske
Ben geweldig geholpen door de inpplantoloog, maar om iets meer te doen was niet bespreekbaar.
Goede ervaringen en een prettige behandeling
Het was goed
Ik word altijd goed en vriendelijke ontvangen bij aankomst. En de tandarts is ook goed en vriendelijke met alles.
Ivm mijn angst stel ik een behandeling altijd uit. Nu was er spoed en werd ik gelijk geholpen. Andere tandarts maar zij deed het ook prima. Stelde me gerust. Net als de assistente.
Zowel mondhygiëniste en tandarts ok.
Vriendelijk gehopen duidelijke afspraken goed kosten overzicht!!
Fijne, meedenkende tandarts die er echt zit om je te helpen. Dankzij hem geen grijze, oude vullingen meer, alles is vervangen door witte vullingen. Top!
Ben vriendelijk ontvangen en heb een goede en gezellige behandelijk gehad. Als het nodig is ga ik er weer vrolijk naar toe.
Had pijn snel geholpen
Voor mij eerste keer mondhygiëniste, ze legde keurig uit wat ze ging doen. Echt goed geholpen.
Mijn tandarts is communicatief niet heel sterk (waarschijnlijk door de taalbarrière). Daardoor miscommunicatie en verwarring, dat maakt als patiënt af en toe onzeker over wat er nu is en gedaan moet worden. Voor mijn kinderen daarom een andere tandarts gevraagd. De tandarts voor de kinderen ben ik tevreden over. De facturering via MijnAndersNota is schandalig. Elke keer ontvang ik geen factuur, zij beweren het wel gestuurd te hebben. Vervolgens ontvang je een brief op de mat waarin staat dat ze incassokosten gaan neerleggen als je niet betaalt. Binnen 3 dagen valt de brief met incassokosten op de mat. Waardoor je over bedragen van onder de 5 euro incassokosten van 20 euro kan betalen. Meerdere keren over geklaagd, verandert helemaal niks. Puur Mondzorg geeft aan dat ze dit vaker horen en hopen op verbetering. MijnAndersNota geeft aan dat ze toch echt de factuur gemaild hebben. Alle mailtjes als reactie op de klachten komen wel aan, de facturen die zij zeggen te versturen niet.
Heb goede ervaring met Puur Mondzorg. Nette bejegening en mensen die hun vak verstaan.
Duidelijk,Vriendelijk en gastvrij
Spoorbaan 1