Michael Dekkers werkt met grote deskundigheid met daarbij een zeer persoonlijke benadering

In 2019 een gigantisch schip gekocht voor een nieuwe onderneming, al snel kwamen er veel gebreken aan het licht. Een klap geld weg aan letterlijk een schip van bijleggen. Ik wist niet meer hoe of wat tot ik in contact ben gekomen met Michael. Hij reageerde super snel wat mij een gerust gevoel gaf. Wanneer bepaalde dingen niet begreep, legde hij me dat goed uit in jip en Janneke taal. Hij heeft mij een realistisch beeld gegeven met wat ik kon verwachten, en zijn prognose was spatzuiver over het verloop. Over de uitkomst ben ik meer dan te vrede en zal ik hem wanneer het nodig heb zonder twijfel direct bellen! Michael nogmaals bedankt !

• Communicatie
  • Advies