Wat zijn wij blij dat we voor jullie bedrijf hebben gekozen! De verhuizing is zo soepel en ontspannen verlopen. Jullie medewerkers verdienen van ons een groot compliment. Wij zullen jullie bedrijf zeker aan anderen aanbevelen. Dank u wel voor alle goede zorgen.
Ondanks dat de verhuisdozen niet op de afgesproken dag geleverd waren is de verhuizing verder vlekkeloos verlopen.
Alles is volgens planning verlopen. Ik heb eigenlijk maar een opmerking het ophalen van de dozen vond niet plaats op de afgesproken dag. Een telefoontje hierover was gewenst.
Professioneel, dienstverlenend, komen afspraken na, beantwoorden alle vragen, gaan zorgvuldig met spullen om.
Flexibel in mogelijkheden en altijd vriendelijk te woord gestaan.
Ze kwamen op tijd, stelden zich netjes voor. Ze luisterden naar mijn verzoeken. De communicatie in het overleg onder elkaar was met respect voor elkaar. Er hing een ontspannen, gezellige sfeer. Ik had meteen het volste vertrouwen.
De mannen, Joey, Vito en Jos hebben me echt op mijn gemak gesteld. Ik was heel nerveus maar het contact was zo fijn dat ik daar vlug vanaf was. Ze hebben heel ‘rustig’ maar goed doorgewerkt en dat had op mij een rustgevend effect. Ik was erg blij met hen.
Erg vriendelijk en behulpzaam,
Super aardige professionele verhuizers. !
Vanaf de kennismaking bij de opname is het een soepel geoliede machine geweest. Het inpakken, selecteren voor de opslag en naar de tijdelijke woning, het was super geregeld. prettige medewerkers die meedenken en de opkomende vragen al beantwoorden voor je ze gesteld hebt. Een hele fijne ervaring waar we wel een beetje tegenop zagen. Hulde voor de medewerkers en de organisatie
Top service
ga niet met deze firma in zee communiceren niet en hebben hun interne processen niet op orde demontage ploeg haalt spullen uit elkaar legt niet vast hoe en vervolgens moet de montage ploeg maar kijken hoe ze het oplossen, hebben kast beschadigd en 2 x mee retour genomen is al een week weg en ze hebben niet het fatsoen de klant te informeren hoe het er mee is. klacht mail gestuurd wordt niet op gereageerd maw niet mee in zee gaan u bent gewaarschuwd
Een geweldig team heeft zowel bij de voorbereidingen en daadwerkelijke verhuizing ons fantastisch geholpen. Ook het meedenken om problemen op te lossen was heel fijn.
Wederom goed geholpen bij mijn verhuizing door Verhuisbedrijf Soons. Nét op de dag van de verhuizing viel de lift uit in het appartementengebouw, waar ik toen woonde. De mannen van Soons losten het zonder morren op, al hadden ze daardoor veel langer werk. Chapeau! Ik hoop eigenlijk niet meer te verhuizen, maar mocht dat nodig zijn, dan bel ik jullie weer. Bedankt!
Onze verhuizing is bijzonder soepel en prettig uitgevoerd door een bijzonder vriendelijk en deskundig team. Bedankt!
Goede ervaring. Zaken die in eerste instantie niet helemaal goed gingen werden snel opgelost.
Stipt om 8 uur melde zich het team. Nadat ze zich hadden voorgesteld bekeken ze de te verhuizen zaken en de situatie m.b.t. de lift en de trap. Het bed en de hoekbank werden gedemonteerd. Sommige meubels werden goed ingepakt met dekens om beschadigingen te voorkomen. Alle meubels en de verhuisdozen werden ingeladen in de verhuiswagen. Op het nieuwe adres werd alles weer snel uitgeladen. Het bed en de hoekbank werden weer gemonteerd. Om half twee was de verhuiswagen leeg, en kon ik beginnen aan het weer uitpakken van de verhuisdozen.
Efficient, professioneel & vriendelijk: aanrader!!
Goede adequate service
Dit is het beste verhuisbedrijf in Limburg, Toppers ,
Flexibel, uiterst kundig en prima medewerkers!!
Sharp on times, fair pricing, very good packing service. Professional and kind
geweldig hoe de jongens hebben gewerkt overal hadden ze een oplossing voor alles wat overbodig was hebben ze mee genomen zal iedereen die verhuizen gaat Soons aanbevelen nogmaals jongens hartelijk dank voor alles
goede service, aan de dure kant!