Weggegooid geld door onprofessionele instructeurs!
Kies SoDrive niet!!! Na een proefles met wel een goede instructrice voor SoDrive gekozen. Mijn dochter wil graag haar rijbewijs halen. De eerste instructeur reed voornamelijk steeds naar zijn huis in Rotterdam Zuid om privé dingen te doen. Onderweg werd ook regelmatig gestopt om te roken vlak naast de auto. Afspraken werden continu verschoven naar een andere tijd en ingekort en mijn dochter werd zelfs gevraagd of ze dan met het OV naar huis kon na een les, omdat dat voor hem beter uitkwam.
Via de klantenservice om een andere instructeur gevraagd. Deze man gaf redelijk les, maar er was geen afspraak mee te maken!! Hij zou contact opnemen voor een volgende les, maar deed dit nooit!! Terwijl een heel pakket aan lesuren netjes was betaald, altijd op tijd. Mijn dochter moest continu via WhatsApp proberen om een rijles gepland te krijgen, maar die werd dan standaard zo'n 5 keer afgezegd en verschoven. Haar eerste examen ging ze compleet gestrest in, omdat ze in 1 week nog 5 blokuren moest rijden. Examen niet gehaald. Herexamen gepland en herexamenpakket met 4 blokuren aangeschaft. Pas 1 week vantevoren een blokuur kunnen rijden, haar instructeur was chagrijnig en onvriendelijk, omdat hij een dubbele afspraak had gemaakt op mijn dochter haar examentijd!! Hij zou proberen dit in orde te maken, maar liet niets meer van zich horen. Op vrijdagmiddag zelf met de klantenservice gebeld en e.e.a. uitgelegd, we waren het zat! Hoe moet mijn dochter zo met vertrouwen haar examen ingaan? Ik vroeg de resterende 3 blokuren terug, lijkt me niet meer dan redelijk. Alles ging buiten onze fout om, mijn dochter moet door het enorme vertragen ook haar theorie opnieuw gaan halen en we zijn het geld kwijt! Er was geen tijd meer om die lessen nog te doen. Ja, ze komen op vrijdagmiddag met een andere instructeur, veel te laat! We hebben veel geld betaald, maar heel weinig ervoor gekregen en ze bieden geen service!! En naar je geld kun je fluiten!! SLECHT!!!