Slechte rijschool en wanprestatie!
Waar moet ik beginnen…
Ik werd ingedeeld bij een rij instructeur die drie maal heeft afgezegd (waaronder ook 1 keer last minute) en met wie ik een maand na mijn proefles geen echte les heb kunnen inplannen helaas.
Maar goed, toen heb ik 2 keer telefonisch via hun whatsapp om een nieuwe instructeur gevraagd. Na mijn eerste bericht geen reactie, na mijn follow up werd gezegd dat ze erachteraan gingen. Toen nog gebeld, ook niks geregeld. Ik heb daarna NOOIT meer reactie gekregen en ben niet ingedeeld bij een nieuwe instructeur. Zelfs niet na maandenlang wachten. Ik had al wel 1 maand termijn betaald en de proefrijles ook betaald.
De volgende stap was het ontbinden van het contract. Die stuurde ik naar een sodrive email waar ik eerder door was gemaild tnv ‘Sodrive Rijopleidingen’ en [email protected] en nooit reactie gekregen. Maanden later toen ze mij om mijn betalingen vroegen per mail na hun wanprestaties en het zeer gebrekkige eenzijdige contact, meldden ze dat ze niet in die email konden in hun inbox en dat ze alleen bereikbaar zijn via hun [email protected] emailadres. Verder geen excuus, reactie op mijn ontbinding van het contract, en nee, ook nog steeds geen nieuwe rij instructeur gekregen.
Maanden later blijven ze mij per mail en telefoon vragen om geld nadat ik al meerdere malen hen gemaild dat ik mijn contract heb ontbonden omdat ik nooit bij hun heb kunnen beginnen (zij hebben mij nooit ingedeeld bij een nieuwe instructeur).
Ze hebben geen excuus gegeven, ook geen nieuwe rij instructeur. Ze weten dat ik nul keer heb kunnen lessen bij de rijschool maar blijven maar om geld vragen.
In één zin: slechte communicatie na meerdere pogingen, niet ingedeeld bij een nieuwe rij instructeur na het meerdere keren te hebnen gevraagd, geld eisen terwijl ze mij niks leveren en wanprestaties.