Geweldige haal en breng service bij onderhoud erc.

Uitstekende service!

Reparatie, service en communicatie zijn allemaal uitstekend in orde bij Broekhuis Volvo Harderwijk. Prijzen zijn op een aantal vlakken onwaarschijnlijk hoog, maar dat geldt helaas voor alle dealerbedrijven van 'premium' auto's.

De verkoper is erg klantvriendelijk

Het motto “eerst de vent dan de tent” komt hier tot zijn recht. Je wordt zeer klantvriendelijk geholpen.

Zeer goed en correct afgeleverd en uitgelegd

goede uitleg gehad en zoals altijd fijne sfeer en aandacht

service en communicatie

Top service en uitstekende communicatie prima binnen budget gebleven

Hele goede service

Zeer klantvriendelijk bedrijf, prettig geholpen

Afgelopen woensdag kon ik mijn Volvo s60 ophalen. Bij de aankoop van de auto ben ik zeer vriendelijk en met een luisterend oor naar mijn wensen geholpen. Bij de aflevering van de auto werd ook alle tijd genomen om mij het e.e.a. over de auto te vertellen. Kortom, prettige en zeer vriendelijke behandeling. In de toekomst ga ik zeker weer naar Broekhuis terug. Jullie zijn een topteam!!

Prima voor elkaar

Gewoon heel goed als normaal

Uitgevoerd zoals afgesproken

Net werk afgeleverd. Transparant uitgevoerd. Mij als klant betrokken bij de uitvoering.

Geweldige service, puike meedenkende verkoopadviseur,

Snel een auto nodig, niks is ze hier teveel. Een telefoontje naar volvo in Harderwijk, Rob Hartman aan de telefoon gekregen. Denkt met je mee, denkt oplossingsgericht, handeld snel en zet net een stapje extra dan dat je van een verkoper verwacht. Rob is het voorbeeld van een echte verkoopAdviseur. Met nadruk op adviseur. Smeert je niets aan maar is eerlijk, oprecht en zeer oplossingsgericht. Kan niet wachten tot we de nieuwe auto hebben.

Goed en vriendelijk geholpen door Richard

We werden in de gelegenheid gesteld om proefrit te maken bij ons in de omgeving en dat heeft wel de doorslag gegeven en uiteindelijk toch weer een auto gekocht bij broekhuis na 14 jaar te hebben gedaan met de ford focus

uitstekend

Zeer vriendelijk en professioneel. Zowel bij aankoop als bij de aflevering zeer deskundig en geduldig geholpen. Auto perfect afgeleverd.

Keurig bedrijf! Komt afspraken na en aardig personeel

De directeur kwam zelfs koffie brengen! Dit zie je niet vaak! Iedereen is vriendelijk en behulpzaam! Mijn volgende auto koop ik zeker weer bij Broekhuis!

Top !

Vorige week mijn Volvo XC40 gekocht bij verkoper Stijn zeer meedenkend en correct geholpen en ook nog een goede prijs voor mijn oude auto . Echt Top !

correct, vriendelijk

Mede door nette inruilprijs voor onze V70 konden we snel beslissen over de aanschaf van een elektrische XC40. Over de goede, vlotte en vriendelijke service, ook na het sluiten van de koop, zijn we bijzonder tevreden.

uitstekend en vakkundig behandeld door de heer Knoppert.

Vriendelijk, vakkundig en to the point. het gehele aankoopproces was goed verzorgd en voorbereid.

Zeer slechte onklantvriendelijke behandeling

Wij kochten in 2018 een prachtige Volvo V-90 cros country met 3000 km. op de teller. Wij zijn nu in 2023 nog steeds blij met deze heerlijke auto. Bij de reguliere 50.000 km. Kwam de Volvo garage in Spanje er achter dat er 2 voorbanden en remblokken vervangen moesten worden. Normaal gesproken geen punt maar ze konden nergens de slotbout vinden om de wielen te demonteren! Dus 2400 km terug naar Nederland gereden in de onzekerheid dat ik niet geholpen kon worden als ik een lekke band zou krijgen. Dat is verschrikkelijk kan ik u vertellen!! Nu moet u weten dat ik zelf nooit iets aan een auto doe en dat er nog nooit een band of wiel is vervangen aan mijn auto. Dus ik naar Broehuizen Harderwijk voor een offerte voor remblokken en 2 nieuwe banden en de mededeling dat de slotbout weg was en dat die alleen maar bij hun kon zijn. Reactie kwam er op neer dat ik hem zelf wel kwijt gemaakt zou hebben. Ik vroeg uit coulance om 4 nieuwe gewone bouten! Het hoefde niet de dure slotbouten te zijn. Ik kreeg een offerte voor de remblokken voor en achter en 2 nieuwe voorbanden van ruim € 1000,00 waar, je geloofd het niet, € 25,00 op stond voor die 4 bouten. U snapt dat het mij niet om de €25,00 gaat maar ik had excuses verwacht voor de 5 jaar die ik met alle risico’s van dien heb rond gereden. Goed gedaan medewerker je bent voor € 25,00 een trouwe klant kwijt die nooit meer terug komt.

Een autohuis met een prettige sfeer en uitstraling, en professionele verkopers.

ik heb onlangs een Volvo XC60 occasion gekocht en Raymond Knoppert heeft mij daarbij zeer klantgericht, vakkundig en professioneel begeleid.

topservice

proffesionele medewerkers daar, al jaren lang kind aan huis

Goed geholpen door de verkoper en goed uit gelegd alles hij krijgt een 10

Very helpful and transparent

Very happy with the service, price and process from start to end.

Prima service.

Jammer dat het erg lang duurde voor dat ik aan de beurt was! Verder prima!

Uitstekend bedrijf.

Prettige ontvangst, met dank aan Pieter van Dongen, Er wordt alle tijd genomen om de klant goed te adviseren zowel tijdens het aankoop en aflevering traject van onze auto.

Fijne & goede service

Prettig dat Broekhuis op locatie wou komen voor een proefrit. Na aankoop was alles snel geregeld.

Thuisgevoel

De ontspannen en relaxte sfeer vonden we erg belangrijk. De showroom geeft een 'thuisgevoel' waar veel te zien is buiten de prachtige auto's. We hebben het contact met Rob als erg prettig ervaren. Er werd goed goed geluisterd naar onze wensen en ondanks het feit dat we specifiek voor 1 occasion naar de showroom kwamen, werd de tijd genomen om nog mee te denken en te kijken naar eventueel een alternatief. Het was druk toen we er waren, maar ondanks dit voelden we ons absoluut geen nummer en was het geen gehaaste afspraak. Al met al een erg fijne manier om de auto aan te kopen. Ook bij de aflevering van de auto werd alle tijd genomen is alles keurig geregeld.

Zuiderbreedte 40-42

3845 MC Harderwijk