zeer positief

mijn ervaring met broekhuis is zeer positief. de verkoper de hr van daalen komt ondanks zijn leeftijd zeer goed over. zijn verhaal over de auto is kort maar zeer overduidelijk. de service tijdens en na de aflevering zijn zeer goed.

Prima geregeld

Al 8 jaar tevreden

Wij hebben allebei onze auto's hier gekocht en voor onderhoud. Ze zijn hier vriendelijk, professioneel en eerlijk over het onderhoud dat ze uitvoeren. Tegenwoordig zelfs met filmpje van het onderhoud om te laten zien wat ze doen. Ik ben altijd erg tevreden over de communicatie van broekhuis en heb aan mijn jaarbeurtje en apk voldoende om veilig de weg op te gaan. Ik denk dat een vakgarage wel duurder is dan een kleinere particuliere garage, maar ik denk ook dat dit wordt gecompenseert door de snelheid en vakkundigheid van een vakgarage en daardoor niet zo snel terug hoeft en meer garanties krijgt.

Fijn geholpen

Geheel naar tevredenheid geholpen bij de onderhoudsbeurt van mijn fiesta netjes gewassen na het onderhoud met apk en ford assistance hoop ik weer 2 jaar zonder problemen te kunnen rijden

Top!!!!

Kundig personeel, denken mee, halen alles eruit wat er in zit. Top service!

controle plus onverwachte grote reparatie

bij geplande controle meldde ik een gebrom bij de motor; koelvloeistofpomp vervangen en extra advies ook tegelijk distributieriem. Was onverwacht en na 1 jaar gebruik en slechts 73250 km een onplezierige "verrassing".

Jaarlijkse onderhoudsbeurt weer voortreffelijk uitgevoerd.

Wederom zeer goed uitgevoerd en zeer tevreden.

Prima service!

..'gewoon' zó doorgaan..!

Auto netjes onderhouden.

Eerste keer voor onderhoud. Netjes gedaan auto gewassen weer terug gekregen. Goede leenfiets gehad.

Een dealer die ik kan vertrouwen.

Een dealer die ik kan vertrouwen.

Goed bedrijf

Netjes geholpen en ook voor een kleine werk zwakheden

Vertrouwd en goed!

Ja, ik weet niet meer wat ik moet schrijven: zoals altijd gewoon uitstekend. Afspraak maken geen probleem, goed geïnformeerd over de werkzaamheden en kosten, keurig afgeleverd. Vertrouwd en goed!!!

Goede terugkoppeling

Tegenwoordig wordt met een filmpje getoond wat er aan onderhoud moet plaatsvinden. Wel was het handig geweest als het van te voren werd gemld dat dit met een mail gedaan wordt.

vriendelijk en professioneel, zoals altijd

evt. boek meenemen en goede koffie is ter plekke om eventjes de tijd nodig voor de onderhoudsbeurt door te komen

perfect

zoals gewoonlijk goed uitgevoerde onderhoudsbeurt

Heel persoonlijk en goed advies op maat

Wij hebben de aankoop van onze auto bij Broekhuis Ford in Amersfoort als erg prettig ervaren. Juist de persoonlijke aandacht en het meedenken met ons vonden wij erg plezierig. Geen gedoe maar wel helder advies.

Goede service, snel en vakkundig

Ben geweest voor de Broekhuis jaarbeurt met APK. Heel tevreden over gang van zaken. Weinig extra kosten. Op tijd weer klaar. Auto was ook even uitgezogen, blij mee.

netjes volgens afspraak

auto weer netjes beurt gehad en gekeurd

Broekhuis biedt zorgvuldige hulp

Mijn auto moest voor APK en een grote beurt naar de garage, deze bracht ik in de ochtend. In de middag werd ik gebeld om te bespreken wat er eventueel moest worden verbeterd en wat mijn wensen daarin waren. De vraag kwam of het een probleem zou zijn als de auto eventueel de volgende dag klaar zou zijn, waarna ik benoemde dat ik al vroeg met de auto weg moest, dus dat het wel een probleem zou zijn. Uiteindelijk konden ze me garanderen dat hij eind van de middag klaar zou zijn. Dit was ook zo en alle punten waren keurig afgewerkt.

Geen poespas, geen onnodige reparaties/vervangingen

In goed overleg is naast de jaarlijkse APK ook een onderhoudsbeurt uitgevoerd.

Vriendelijke en professionele receptie-ontvangst. Auto tijdig gereed en bij het weer in ontvangst nemen hiervan werd de factuur nog even doorgenomen.

Netjes opgelost

Bij jaarlijkse beurt bleek een vreemde vorm van slijtage aan de banden te zijn geconstateerd ( terwijl t profiel nog goed genoeg was). Garage heeft beide banden vervangen tegen kostprijs van één band. Netjes opgelost.

Top service en leuke mensen

uitstekend

vriendelijke en vakkundige mensen, goede en juiste informatie (ook per e-mail)

Goed bedrijf juiste instelling

Goed bedrijf juiste instelling oog voor de klant zorg ook voor de klant goed geïnformeerd en betrouwbaar. Fijne mensen aan de Bali wees er zuinig op. Zelf onze vaste account manager kwam een praatje maken. Echt tof.

Fluorweg 49

3812 RW Amersfoort