Prima schildersbedrijf

Men geeft goede adviezen, leveren mooi, goed en degelijk werk, zijn vriendelijk, betrouwbaar en komen hun beloften na. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en zullen het zeker anderen aanraden.

• Totaal oordeel offertestadium N.v.t.
  • Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Anders
  • Indien anders: Via een aannemer
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? Aanbeveling van anderen
  • Uw tips voor deze offerte N.v.t.

Goed werk en afspraken worden nagekomen.

• Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Eerdere ervaring
  • Indien anders: Eerdere ervaring
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? Anders
  • Indien anders: Goede ervaring met Jack
  • Uw tips voor deze offerte Geen tips

Alles weer strak in de lak

Goed, volgende keer weer.

• Gegeven advies N.v.t.
  • Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Anders
  • Indien anders: Overburen
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? Door keurmerk Betere Schilder
  • Uw tips voor deze offerte N.v.t.

Kwalitatief heel goed en dito service

Schilderwerk is heel netjes uitgevoerd. Eventuele zaken die niet in de offerte stonden zijn eerst duidelijk gecommuniceerd. Goede adviezen gegeven en ook de nazorg was prima.

• Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Zoekmachine
  • Indien anders: N.v.t.
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? Vertrouwen in offertestadium

Netjes en professioneel

Ze werken snel en netjes

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? N.v.t.
  • Indien anders: N.v.t.
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? N.v.t.

De Tuier 7

6562 RA Groesbeek

Over Jack de Jager & Zn Schilderwerken

Ons schildersbedrijf bied een vertrouwt gezicht bij verschillende particulieren klanten in de regio van Groesbeek, Wijchen, Nijmegen en omstreken. Ook zijn wij actief in de nieuwbouw en de grotere projecten die wij in samenwerking met onze vaste groep schilders en opdrachtgevers maken. Een fijne omgang met onze klanten en het creƫren van een vertrouwde werksfeer staat bij ons bovenaan het prioriteitenlijstje. De waardering en tevredenheid van onze klanten is wat ons motiveert. Ons werk doen wij met passie en zo vloeit kwaliteit daar van zelfsprekend uit. Bent u van plan om uw woning te laten schilderen neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren vrijblijvend een eerlijke offerte!

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder