behulpzaam en vriendelijk

Vorig jaar hebben we een vouwwagen gekocht en onlangs afgehaald. We zijn zeer te spreken over de sfeer in de winkel. Totaal niet opdringering en als je informatie wilt, krijg je vriendelijk antwoord en wordt er met je meegedacht. Toen we de vouwwagen maanden later konden ophalen, werden we herkend en dat maakt het heel persoonlijk.

Prima!

Op zoek naar een vouwwagen kwamen we bij de Vouwwagenzaak in Amersfoort. We zijn daar erg vriendelijk ontvangen en uitgebreid voorgelicht en dat heeft erin geresulteerd dat we tijdens een tweede bezoek bij hen een tenttrailer van Campooz hebben gekocht. Die stond keurig voor ons gereed op de afgesproken datum, waarbij we nog een heldere opzetinstructie kregen en nog wat adviezen voor het onderhoud.

Snel en vakkundig geholpen.

Snelle levering van onze nieuwe vouwwagen. Goed en bruikbaar advies gekregen. Bij aflevering werd alles uitgebreid doorgenomen.

Met veel vertrouwen een vouwwagen gekocht

We zijn heel prettig geholpen door het team van Vouwwagenzaak. Er is uitgebreid de tijd genomen, we hebben een duidelijke uitleg gekregen en het advies was oprecht. Na aankoop hebben we wederom een uitgebreide uitleg van de vouwwagen gekregen en gaan we met veel plezier en vertrouwen binnenkort op onze eerste vakantie met een vouwwagen. Superfijn en kom zeker terug!

Goed advies - nemen de tijd om je te helpen!

Niet zoveel te vertellen - gewoon zoals je verwacht, netjes, kundig, niet opdringerig, leuke sfeer etc. Prima - aanrader!

Fijne zaak en zeer vriendelijke mensen

Er wordt alle tijd uitgetrokken voor een goed en duidelijk advies uitgaande van de wensen van de klant. En een zeer uitgebreide uitleg bij aflevering van de vouwwagen.

Snelle service!

Klantvriendelijk en kennis van zaken.

Uitstekend geholpen

Wij waren ons eigenlijk aan het oriënteren, maar omdat wij ervaren kampeerders zijn, en omdat de voorlichting helder, overtuigend maar nooit opdringerig was, hebben wij niet lang getwijfeld. Wij hebben een goed gevoel over onze aankoop, en zien uit naar het eerste zonnige weekend!

Goed & divers aanbod van vouwwagens in één zaak

We zijn echt goed geadviseerd & geïnformeerd in een hele fijne omgeving. De winkel ademt echt de sfeer van camperen uit, en je wilt eigenlijk al je vrienden uitnodigen en er blijven slapen ;). Laurens beantwoordt al je vragen en klapt ook de wagen uit om je op van alles te wijzen, alle tips & tricks. Kortom: een hele fijne zaak!

Super!

Op de vakantiebeurs hebben we kennis gemaakt met de vouwwagen zaak. Daar al veel inspiratie op kunnen doen en we besloten later naar de winkel in Amersfoort te gaan om alles nog eens rustig te bekijken. We werden in een persoonlijke sfeer ontvangen en samen hebben we gekeken naar wat onze kampeerwensen zijn en welk type vouwwagen daar het beste bij past. Er wordt uitgebreid de tijd voor genomen, ze denken mee in de opties die er zijn en zo hebben ze ons geholpen om een keus te maken voor de vouwwagen die het beste bij ons past. De levering verliep zoals afgesproken, waar we ook weer persoonlijk ontvangen werden en er uitgebreid de tijd werd genomen voor de uitleg van onze nieuwe vouwwagen waardoor we vol goede moed binnenkort naar onze eerste kampeervakantie gaan! Enorm bedankt voor de goede hulp en service!

Klantvriendelijk met kennis van zaken

We zijn erg tevreden over onze aankoop en de weg daarnaartoe bij De Vouwwagenzaak. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Er werd fijn meegedacht. Bij het ophalen van de vouwwagen kregen we een uitgebreide uitleg en demonstratie, waar de puntjes nog even op de i werden gezet waar dat nodig was. Al met al zeer tervreden! Zeker een aanrader

Een prima winkel goed en vakkundig personeel lekkere koffie. kan iedereen aanraden om naar Vouwwagenzaak te gaan.

Vakkundig en vriendelijk personeel

Onze eerste vouwwagen gekocht na veel informatie ingewonnen te hebben. Door vakkundige voorlichting tot een keuze gekomen.

Geweldig klantvriendelijk team

Goed geholpen met de keuze maken voor welk type vouwwagen en allerlei vragen kunnen stellen en kreeg een ontzettend duidelijke uitgebreide uitleg bij het ophalen van de vouwwagen.

goed advies en en duidelijke uitleg

Ze geven bij Vouwwagenzaak een goed advies, spreken duidelijk uit eigen ervaring. Niet het type "autoverkoper", maar een adviseur met persoonlijke aandacht. Heel oprecht en vriendelijk personeel. De vouwwagen krijg je ook niet zomaar mee, alles wordt doorgenomen en uitgelegd. Samen de vouwwagen opgezet en alle tijd voor de details genomen. Jammer genoeg is het nu februari en moeten we nog even wacht tot we echt kunnen gaan kamperen :)

Een zeer prettige ervaring met technische kundig en bevlogen personeel, kortom de ultieme vouwwagenz

Als vaste klant beleven wij een bezoek aan vouwwagenzaak Amersfoort altijd als zeer prettig. Er is altijd tijd voor een babbeltje en altijd wel iets leuks te bekijken. Ook zaken doen is plezierig en je krijgt nooit het gevoel dat het om de centen gaat i.p.v. de klant terwijl ook daar de schoorsteen moet roken. Kortom een echte aanrader deze zaak, blijf zo doorgaan. Top.

Prima. Precies wat we zochten.

We kwamen kijken voor een vouwwagen en werden prima geholpen. Ook werd rekening gehouden met onze wensen voor gemak. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Zeer professioneel

Op de beurs kennis verliefd geworden op de vouwwagen van Campooz (Lazy jack) en vervolgens een afspraak gemaakt bij deze dealer. Een heel vriendelijke eigenaar die ruim de tijd voor ons heeft genomen, nadat we hiervoor een afspraak hadden gemaakt. Ook de andere modellen werden erbij genomen en alle voor- en/of nadelen werden besproken voor ons als gezin. Geen opdringerige verkoop, maar fijne adviezen door iemand die het product ook zichtbaar lief heeft. Na de bestelling konden we de vouwwagen al vrij snel ophalen, maar het bleek ook geen probleem dat we hiervoor pas 4 weken later een moment konden plannen. Ook bij deze afspraak werd ruim de tijd genomen. De vouwwagen werd volledig uitgepakt/opgezet met de nodige tips en trucs. En als klap op de vuurpijl krijg je gewoon het 06-nummer mee voor als je op de camping nog vragen hebt.. Eerlijk, betrouwbaar en zeer vriendelijk en professioneel. De eerste keer kamperen moet nog gepland worden. Wij hebben er enorm veel zin in met deze nieuwe vouwwagen!

Goed verkoopverhaal

Alles ok,maar geen flexibiliteit tav oplevering.

Prima ervaring.

We zijn goed voorgelicht over de mogelijkheden. Bij het ophalen hebben we uitgebreide instructies gehad.

Perfecte uitleg en bruikbare tips over onze Fat Freddy

We hebben onze Fat Freddy in oktober op de beurs gekocht en de Vouwwagenzaak gekozen om 'm op te halen. En dat bleek een hele goede keus te zijn geweest. Kundig personeel met goed advies, hele duidelijke uitleg over het opzetten van de Fat Freddy, veel nuttige tips en gewoon een klein feestje. We kunnen niet wachten om erop uit te trekken met onze Fat Freddy!

aanschaf Cabanon Malawi

We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe vouwwagen ter vervanging van onze huidige. Al in diverse zaken geweest, maar het meest prettig hier geholpen. Je kon direct merken dat de verkoper zelf ook een fanatiek vouwwagen kampeerder is. Hij kon daarom goede tips geven en heeft goed geholpen de juiste wagen voor ons samen te stellen. Ook het ophalen en uitleg daarbij ging prettig en duidelijk. Groot verschil met andere (grote) zaken waar we ook geweest waren. Hier wordt de moeite en tijd genomen energie in de klanten te stoppen. Helemaal top.

Perfecte uitleg en bruikbare tips over onze Fat Freddy

Ik heb de Vouwwagenzaak ervaren als betrouwbaar en zeer klantgericht.

Ik heb een bijna nieuwe vouwwagen gekocht. We zijn vriendelijk en persoonlijk ontvangen, hebben meermalen mogen oefenen met opzetten en inklappen van de vouwwagen, genoten van een kop koffie en onze wensen met betrekking tot accessoires konden direct worden ingevuld. Kortom, uitstekend!

Nijverheidsweg-Noord 85

3812 PL Amersfoort