Er is rekening gehouden met hoe om te gaan met mijn pijngrens
Kundig en vriendelijk geholpen met goede uitleg. Bij de balie wel wat formele sfeer.
Zeer tevreden met de behandeling
De mondhygiënist is altijd erg vriendelijk en stelt in op je gemakt en doet haar werk goed
Prima!
Alweer goed.
Uitstekend. Een 10.
Accuraat, kundig en vriendelijk geholpen
Ik ben tevreden al 49 jaar
Het valt me op dat het contact na de verhuizing en de fusie onpersoonlijker is geworden, dat geldt in ieder geval voor de ontvangst / receptie. Zo vind ik het niet fijn dat ik digitaal bij de deur moet inchecken terwijl er op loopafstand twee mensen achter de balie zitten te kletsen. Waarom kunnen zij mij niet even welkom heten, hoeveel leuker is dat? Ook bij het maken van een afspraak hebben de receptionisten minder oog voor de patiënten, zijn vooral druk met hun scherm en elkaar. Kwaliteit van de mondhygieniste en tandarts is prima, niets dan lof.
Al 40 jaar!
Goede uitleg over behandeling
Goede ontvangst. Goed verzorgde omgeving en vriendelijke en adequate behandeling.
Prima!
Nu benieuwd naar nieuwe medewerkers.
Op tijd, adequaat en vriendelijk geholpen
Prima behandeling zowel bij de mondhygiënist als bij de tandarts.
Geen toelichting
Heel prettige mondhygiëniste. Vriendelijk, goede uitleg, belangstellend, houd rekening met pijntjes
Waardeloos deze veel te lange enquête. Ik ben niet geweest geen afspraak
Fijne tandartsenpraktijk en goede zorg.
Geruststellende benadering.
Nieuwegracht 79