• Bereikbaarheid

Goed geholpen, goed en degelijk werk geleverd tegen schappelijke prijzen

Zoals altijd weer fijn geholpen bij encase, de opdrachten die ik ze heb meegegeven netjes uitgevoerd. Fijne zaak waar je altijd het gevoel hebt dat ze met je meedenken en net dat beetje extra willen doen. aanrader!

Super service

Mijn auto starte niet meer. Direct in de ochtend is een sensor besteld en om 11.00u dezelfde dag was de auto klaar. Dit is super service zeker gezien de werkzaamheden niet gepland waren bij Encase. Bedankt!

• Bereikbaarheid

prima service en altijd tijd voor een goed gesprek

Ik ben een aantal keer bij Encase geweest voor mijn auto (reparaties, apks e.d.) en ben altijd dik tevreden over het resultaat. Eerlijke garagisten die advies en service hoog in het vaandel hebben. Mijn 'go to' plek als het gaat om auto electronica en onderhoud.

Doen wat ze beloven!

Vriendelijke transparante communicatie.

Top ervaring

Goede service. Controleren auto grondig tijdens APK en geven een gedegen advies. Auto wordt netjes afgeleverd nadat ruit is schoongemaakt en interieur is gezogen. Wist niet dat dat nog bestond. Aanrader. Dankjewel!!

Top bedrijf

Heel tevreden over alles, vakkundig personeel, vriendelijk en goede communicatie.

Alles top!

Zeer goede service en heel vriendelijk

zeer tevreden

betrouwbaar, betrokken, betaalbaar, best snel,...bedankt

• Bereikbaarheid

Service is goed / komen afspraken na

Goede communicatie van wat ze gaan uitvoeren

Goed tot zeer

Nvt

• Bereikbaarheid

Prima geholpen, men denkt altijd mee met de klant.

Kom hier reeds voor het tweede jaar met twee voertuigen voor onderhoud en APK. Inmiddels ook een aantal elektronische problemen gehad, welke adequaat werden opgelost. Dus prima service door zeer vakkundig personeel.

Prettig

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Eindelijk een garage waar de klant koning is!

Persoonlijke en vriendelijke benadering, snelle afspraak mogelijk en afgesproken reparaties zijn goed en volgens verwachting uitgevoerd. Een tevreden klant erbij!

klantvriendelijk met goede service

Pioneer systeem ingebouwd. Fijne mensen bij Encase. Deskundig, aardig en een goede aftersales. Kan het iedereen aanraden.

Perfecte dashcam oplossing

De vakkundige medewerkers van Encase Car Electronics hebben op mijn verzoek een dashcam ingebouwd in mijn Mercedes Viano. Voorafgaand aan de dag van inbouw ben ik uitgebreid geïnformeerd over de verschillende merken, mogelijkheden en prijzen. Uiteindelijk heb ik mijn keuze laten vallen op een Blackvue camera met zowel een camera aan de voorzijde als aan de achterzijde. De diverse functies zijn mij duidelijk uitgelegd en zelfs grotendeels ingesteld. Bij het ophalen van mijn Viano werd ik aangenaam verrast door de poetsbeurt die mijnauto heeft ondergaan. Zowel binnen als buiten. Helemaal TOP.

• Bereikbaarheid

Super garage uitstekend geholpen!

Fijne en eerlijke garage en heel behulpzaam

• Bereikbaarheid

Net eventjes wat meer doen!

Super vriendelijke mensen, en denken met je mee, vandaar net dat eventjes meer doen voor de klant, chapeau!

• Bereikbaarheid

Een zeer klantvriendelijk transparant en professioneel bedrijf.

• Bereikbaarheid

Goede mannen met kennis van de zaken.

Vakbekwaam, eerlijk en vriendelijk. In een woord top!

Altijd bereikbaar, goede service

Helaas heb ik met mijn auto het hele jaar problemen gehad, echter elke keer werd er een oplossing gevonden. Er werd steeds pragmatisch gekeken naar wat het beste was en op basis daarvan samen beslist, dus geen verassingen. Dat en het gecreëerd vertrouwen hierdoor zijn de belangrijkste elementen van een autogarage en dat zijn ook toevallig de 2 beste punten van deze garage.top

Vakkennis en goede service

Recentelijk gaf mijn bedrijfswagen een foutmelding op het dashboard. Na inspectie door de monteurs werd het probleem snel gevonden. Vervolgens werd ik gebeld met de verschillende opties die ik kon nemen tbv de reparatie. Hier wordt een vakkundig advies gegeven, maar de keuze is volledig aan mezelf. Diezelfde dag was mijn bedrijfswagen klaar om weer aan het werk te gaan.

Fregatweg 124

6222 NZ Maastricht

043-2086017

Over Encase Car Mechanics

ENCASE : DÉ SPECIALIST IN INBOUW EN SERVICE VAN AUTO, BOOT & MOTOR IN LIMBURG! Maatwerk is ons motto! Er is geen klant en geen auto, boot of motor hetzelfde. Bijna alles is naar wens aan te passen zodat u als tevreden klant uw voertuig kunt besturen. Onze gespecialiseerde en gediplomeerde inbouwers/monteurs vertellen u graag over de mogelijkheden wanneer u een aanpassing in uw voertuig wenst aan te brengen.