Het contact met mijn advocaat heb ik als zeer prettig ervaren. Zij heeft mij vanaf het begin tot het eind goed ondersteund/geadviseerd. Ik ben er vanwege haar professionaliteit altijd vanuit gegaan dat het goed zou komen. Achteraf gezien had ik mij geen betere advocaat kunnen wensen
Ik werd na mijn ongeval heel goed bijgestaan door R. Zwols, van Jagersma advocaten. We hadden een goed contact. Zo heb ik alles goed kunnen afsluiten.
T.g.v. een zwaar verkeersongeluk totaal ongevraagd en ongewild in een hulpbehoevende situatie terecht gekomen. Door de bomen het bos niet meer kunnen zien m.b.t. regelgeving, invullen schadeformulieren etc. Op doorverwijzing van advocaat Rechtsbijstandsverzekering bij Mr. Pieter Jagersma terecht gekomen. Wat was dat fijn, om door hem gehoord, gezien en begrepen te worden. Uitstekende ondersteuning van hem gehad gedurende de 1,5 jaar die er nodig waren om zaak af te handelen.
Op advies van slachtofferhulp in contact gekomen met letselschade advocaat Rutger Zwols van Wolthers Jagersma advocaten. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek hadden we meteen een goed gevoel. Een helder en duidelijke uiteenzetting werd geschetst. De vervolgafspraken waren prettig. Er werd geluisterd en uiteindelijk gehandeld. Bijna 2 jaar heeft het geduurd eer het dossier dicht kon. Blij en dankbaar voor de hulp en natuurlijk met de uitslag. Bedankt!!!
Zeer goed geholpen
Vanaf dag 1 staan ze klaar voor je met veel passie voor hun vak. Met een geweldig inlevingsvermogen helpen ze je door het hele proces zodat je rust en geen stress hebt van alle zaken die geregeld moeten worden! Alleen maar liefde voor dit bedrijf, want ze hebben jaren lang klaar gestaan voor mij en ik ben ze heel dankbaar daarvoor!
Via het juridisch loket ben ik doorverwezen naar Wolthers Jagersma Advocaten. Mevr. Berduszek heeft mij bijgestaan en ik heb dit als zeer prettig ervaren. De communicatie was erg fijn, overzichtelijk en duidelijk. Het voelde bij het eerste gesprek al meteen vertrouwd. Mijn dank is erg groot en ik heb ontzettend veel gehad aan de steun en bijstand van Mevr. Berduszek.
Ik heb heel veel aan Sandra gehad. Heb een zware tijd achter de rug en Sandra was altijd positief, dat bracht mij motivatie. Ze is heel duidelijk en als je mailt of belt krijg je altijd een snelle reactie. Ik wil je heel erg bedanken Sandra. Groetjes, Pascal hagen.
Rutger Zwols van Wolthers Jagersma Advocaten heeft mij uitstekend bijgestaan in een hele zware periode die volgde op een zwaar auto-ongeluk. In het oerwoud van Belgische- en Nederlandse regelgeving was Rutger mijn gids en mijn uitweg. Ik heb hem leren kennen als een empatisch mens, een gedegen advocaat met grote vakkennis, en iemand die oog heeft voor de mens achter het dossier. Ik had mij geen betere belangenbehartiger kunnen wensen dan Rutger. Dank voor alles!
Ik heb het letselschade traject ervaren als een verademing; er werd voor me gezorgd op een moment dat ik dat zelf niet kon. De empathie, professionaliteit, gelijkwaardigheid en de transparantie in het proces maakte dat ik in het volste vertrouwen alles los kon laten totdat het heel goed geregeld was. Ik zal Wolters Jagersma iedereen in vergelijkbare situatie aanraden. Danielle Wessels
Tijdens de afwikkeling van mijn letselschade ben ik begeleidt door Dhr Rutger Zwols. Dhr Zwols heeft dit op een zeer adequate professionele begeleidt. Ook had ik het gevoel dat hij erg betrokken was bij de situatie. Ik ben dan ook zeer tevreden hoe hij omgaat met de tegenpartij en dat we er samen zeer tevreden zijn uitgekomen .
Het was een prettige samen werking Ze hebben alles zo goed samen gesteld opgezocht en bevestigd dat ik mijn spraakrecht helemaal niet hoefde te gebruiken(ik was daar ook te bang voor) Ik was zeer positief verrast hoe goed hun hun werk hebben gedaan en uitgevoerd echt een 100000% tevreden heid over jullie
Oprecht en behulpzaam. Fijne samenwerking en vakvrouw.
Onlangs heeft mevr. Weening van Wolters-Jagersma letselschadeadvocaten mij bijgestaan bij de afhandeling van de schade nav een auto ongeval. Een vrachtwagen reed mijn auto aan, hij zag mij over het hoofd bij het rechts invoegen. Ik heb de contacten als heel vriendelijk en vakkundig ervaren. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen en mevr. Weening belde regelmatig om te horen hoe het ging en gaf advies. Met heel veel dank Zeth Warkor.
Vanwege een eerdere positieve ervaring in 2018, heb ik vorig jaar weer dit bedrijf gebeld. In eerste instantie advies te vragen, maar er werd direct over een oplossing meegedacht en gehandeld. Steeds duidelijke en vriendelijke terugkoppeling. En tot tevredenheid opgelost.
Enige tijd geleden heb ik mij gemeld bij Wolthers- Jagersma letselschade omdat ik het gevoel had dat de tegenpartij mij niet serieus nam. Met tussenkomst van Mr. Wolthers veranderde dat direct. Mr. Wolthers nam mijn klachten serieus en heeft goed bemiddeld. Mocht je ooit met een letselschade zitten en ben je op zoek naar een kantoor die er voor JOU is kan ik niet anders dan dit kantoor aanbevelen.
Heel erg tevreden over de begeleiding van Rutger Zwols! Gedegen, veel kennis, begrijpelijke taal en prettig in de omgang gedurende het gehele traject. Een absolute aanrader in een voor een leek ondoorzochtig traject.
Zeer prettige samenwerking gehad !!
Na een zwaar ongeval 11 jaar geleden, kwam ik via via bij Wolters-Jagersma terecht. Mevr. S. Weening heeft mij door een ellendige periode geholpen. Met de juiste mensen te zoeken bij het helpen naar een nieuwe baan, alle schade en administratie te regelen. Ik kon altijd terecht met vragen. Nu we een jaar geleden een auto ongeluk hadden heeft zij weer voor alles gezorgd. Vriendelijk, steeds alles uitleggen, ook bij het secretariaat altijd fijn te woord gestaan. Je kunt hier altijd terecht. Daarom zeker 5 sterren voor Wolters-Jagersma Letselschade advocaten.
mijn ervaring is zeer goed omdat mr. Berduszek alles keurig heeft geregeld en dingen voor ons aangekaart heeft, waar wij zelf nooit aan zouden denken.
Niek Wolthers is een zeer deskund advocaat op het gebied van letselschade. Hij zet zich enorm in voor zijn cliënt. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen.
Letselschadezaak is naar tevredenheid afgehandeld. Prettig en correct contact, snelle reactie op vragen. Kwam op mij kundig over.
Ontzettend goed en fijn geholpen door meneer Jagersma na mijn auto ongeluk en erg blij met de uitkomst. Zeker aan te raden!
Mijn ervaring met dit advocaten kantoor is dat ze overal bij helpen ze denken met je mee. Denken aan dingen waar je zelf als leek nooit op was gekomen. Zijn zeer goed in hun vak. Klantvriendelijk maar ook dat je er echt een steun aan hebt zodat ze zorgen voor je verlichten. Ze nemen dingen van je over die ze regelen vond dat erg fijn aangezien r veel op je af komt. Jij kan je richten op herstellen het kantoor neemt de andere zaken op zich en regelt het snel.
Ik ben jarenlang bijgestaan door Wolthers Jagersma Advocaten, en in het bijzonder door Sandra. Je voelt je er thuis, je kunt met al je vragen terecht en je krijgt heel goed advies in alles. Deze advocaten zijn echt een aanrader voor iedereen die hulp nodig hebben op het gebied van letselschade!
Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde