zoals gewoonlijk perfect

goede afspraken juiste geplande plaatsing een woord perfect

Goede en snelle levering

Alles volgens afspraak zou ik volgende keer weer kopen

Snelle levering en goede producten

Binnen drie dagen gratis bezorgt. En goede kwaliteit producten

Goede service en communicatie

Duidelijk en snel geleverd, en goede afspraak over tijdstip geleverde materialen

Prima ,zoals het hoort ... ze komen na wat ze zeggen

Goed betaalbaar product (stapelblokken) met helaas relatief veel afwijkingen (schade of afmeting)

Service helemaal top. Makkelijke site. Goed product in ruim assortiment. Stapelblokken die ik besteld heb hadden helaas wel veel kapotte stenen ertussen zitten. Dit betekent randjes afgebrokkeld of door midden gespleten. Daarnaast zitten er stenen tussen die bijna 13 cm dik waren, wat in mijn geval een minder mooi resultaat op leverde. Ik had gelukkig wel te veel besteld, maar dat is dus ook zeker nodig bij dit soort product. Split tumble brons wallblock.

De foto liet zien wat we wilden; zo zien de tegels er niet uit.

De trommelstenen die ik een aantal jaren geleden toepaste waren nat of droog kleurvast. Deze stenen zijn droog onder een overkapping gelegd: vaal, grijs en het effect van trommelen is nauwelijks te zien. Een miskoop dus.

Netjes geleverd

Helemaal tevreden met de bouwblokken die ik besteld had. Netjes op tijd geleverd en zorgvuldig verpakt.

Snelle levering

Snelle levering alleen de stapelblokken waren iets van mindere kwaliteit als wat ik gewend ben. Al met al tevreden

De bestelling werd afgeleverd op een moment dat er niemand thuis was. De chauffeur belde netjes. In overleg kwam de chauffeur met het idee om de pallet zo dicht mogelijk bij de tuin te plaatsen i.p.v. op de oprit. Erg fijn meegedacht. Super!!

Zeer goede ervaring mee.

De bezorg kosten hebben een zeer goede prijs. Een zeer ruime keuze en zeer vriendelijke klanten service. De chauffeur was precies op de afgesproken tijdstip. Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit prijs en service.

Goede kwaliteit prijs en service.

Prettige webshop en klantenservice

Prima prijzen en een klantenservice die direct bereikbaar is, wel zo prettig en klantvriendelijk. Producten werden wel heel vroeg in de ochtend geleverd maar goed dat mag de pret niet drukken. Prima ervaring met deze webshop!

Betonpoeren en zand top geleverd

Betonpoeren en zand besteld welke netjes met kraan onder aan de dijk werden bezorgd ondanks lastige situatie voor vriendelijke chauffeur.

Dik tevreden

dik tevreden levering snel tegels heel aangekomen geen kapotte tegels er tussen/

Uitstekende service, goede kwaliteit.

Stapelblokken geleverd op afgesproken dag. Kwaliteit is prima!

Super snelle levering

Mijn ervaring is dat ze met je mee denken naar een oplossing voor zo snel mogelijk te kunnen leveren

Erg tevreden over alles!

Erg tevreden over levering, en ook over de kwaliteit en het eindresultaat !

Zeer prettig

Goed en vakkundig advies gekregen. Medewerkers denken met de klant mee. Vriendelijke personeel.

Snelle levering

Ik ben tijdens het contact met de klantenservice heel prettig te woord gestaan.

Ik ben tijdens het contact met de klantenservice heel prettig te woord gestaan. Ook de aflevering was prima geregeld.

Snel besteld, netjes gebeld voor leveringstijd en op tijd bezorgd door aardige chauffeur. Goede prijs en goed materiaal.

Goed afgeleverd

Alleen jammer van aflever tijd of bericht

Snel en het juiste materiaal geleverd

Goede ervaring, zou er de volgende keer weer een bestelling doen

Heb tuin visie als prettig ervaren!

De website is overzichtelijk. Kon alles vinden wat ik nodig had.

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.