De
De professionele kijk op behandelingen en de uitkomst daarvan, daar ben ik zeer over te spreken.
Er wordt altijd een ‘gaatje’ gevonden om een afspraak te maken en dus kan ik geholpen worden op redelijk korte termijn. Verder is het ,voor mij, een oud en vertrouwd adres waar ik me thuis voel.
Altijd keurig netjes behandeld en zeer tevreden met het eindresultaat
vriendelijk en deskundig
kies was stuk en gebeld , kon op de dat ik belden al geholpen worden.
Al jaren bij mondzorg Middenmeer naar volle tevredenheid, kan niet beter.
Prima . ik ben altijd in de war met de buiten deur ,hoe gaat i open . maar verder stik te Vreden.
Prima geholpen
Altijd alles verzorgd en advies gekregen
Mijn controlebezoek was probleemloos en snel klaar. De ontvangst was vriendelijk. Ik was keurig op tijd aan de beurt.
klein gaatje hoefde niet verdoofd te worden maar aangezien ik bang ben luisteren ze wel en handelen ze er ook naar nav mijn verleden dat tanden zomaar kunnen breken mee gedacht nav eerder bezoek kies getrokken en nu moeite heb met eten en komt er eerdaags een advies
De ontvangst is prettig, de ontvangstruimte is relaxed en de werksfeer is goed, zo ook de vakkundigheid van zowel tandarts-assistent als de tandarts.
Ik heb sinds mijn 24e jaar een gebit. Nu 76 dus al 52 jaar. Nog nooit is mij gezegd dat ik s, nachts mijn ondergebit uit moest, met nadruk, doen. Graag zou ik nog even met de tandarts overleggen over een en ander. De afspraak was op donderdag 28 augustus om 12.00 uur. Ik had alerter moeten reageren, dat geef ik toe. Maar eenmaal thuis kwamen de vragen in mij op. (Ik weet de naam niet meerval de tandarts, dus maar iets ingevuld) 0653368035
Sinds 2018 bij deze tandarts gekomen en ben heel tevreden. Goede mondhygiënisten, fijne tandartsen en fijne medewerkers met begrip als je het wat spannend vindt.
Het bovenstaande is exact wat ik bedoel
Kom heel graag bij mondzorg , wordt van het begin af netjes en correct geholpen .
Ik heb veel angst voor de tandarts bezoekjes. Maar ik word op mijn gemak gesteld door de benadering en de uitleg tijdens de behandelingen. Hierdoor voel ik mij een stuk rustiger.
Prettige sfeer vakbekwame behandeling.
Tevreden
Al jaren zeer tevreden over Tandarts Gijs
Prettig ervaring met fijne mensen.
Goede service netjes geholpen
Ik ben sinds een jaar of 2 overgestapt naar Mondzorg Middenmeer en ben heel tevreden.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer