Na vele jaren kwam ik binnen en ik wist het al, ik zou heel wat moeten doen. Je komt er al binnen en voelt je op je gemak. Zit lekker en kan evt tv kijken. Personeel is allemaal deskundig en stelt je op je gemak. In het speciaal wil ik tandarts Van Kooten erg bedanken en haar assistent. Ik ben als ander mens naar buiten gegaan, maar blijf nu klant.
Goeie rustige tandarts
PRIMA BEHANDELING
Goed geïnformeerd, netjes geholpen, duidelijk, houd goed rekening met patiënt, altijd op tijd en neemt ook de tijd.
Vertrouwde mondhygiëniste en tandarts
Ik kom er al jaren, goede opgeleiden mensen. Met passie en aandacht voor het vak.
prima geholpen
Het was een combi afspraak. Mondhygiëniste en tandarts keurig op tijd begonnen. Gedaan wat gedaan moest worden in alle rust en grondig. Naar een tandarts gaan is nooit erg leuk, ook voor controles (vind ik) maar de drempel wordt door de medewerkers heel laag gemaakt. En op een zeer vriendelijke wijze.
goede , professionele , vriendelijke behandeling
Zelf inchecken bij ontvangst. Opzich oké. Wachtruimte is ruim en rustig. Tandarts en assistentes vind ik fijn. Altijd een praatje, kundig en uitleg. Parkeren is alleen erg lastig!
De wortelkanaalbehandeling is mij 100 % meegevallen, hij is heel erg vriendelijk, legt alles uit wat hij gaat doen, vraagt meerdere keren hoe het gaat, zijn assistente was ook hartstikke goed en snel, echt een topteam ook heb ik maar een klein beetje zeurderige napijn gehad . Mijn vaste tandarts is altijd heel aardig en goed!
Vriendelijke ontvangst door de dames van de receptie. Geldt ook voor de tandarts en assistente.
Ik ben als klant van van een voormalig tandarts mee gegroeid naar het centrum zoals deze nu bestaat. Hierdoor heb ik ook de praktijk zien groeien in kennis, ervaring en mogelijkheden zonder dat dit ooit ten koste is gegaan van de klantgerichtheid en -vriendelijkheid. Ik ben al diversere keren verhuisd en moet nu een uur rijden voor controles en behandelingen maar heb dat er graag voor over.
Zie bovenstaande regel.
Planning goed, seintje als herinnering, Onderzoek op een prettige manier gedaan.
Ik ben keurig te woord gestaan en vervolg afspraak. Die gemaakt is voor mondhygiëniste omdat deze te laat op haar werk was ondanks de gemaakte afspraak.
leuk babbelen in 2 minuten controle daarna een rekening die ik niet verwacht ben tenslotte verzekerd
Keurig netjes op tijd, vriendelijk en prima geholpen. Tevreden dus.
zie bovenstaand
Alles netjes afgewerkt
Vriendelijk en prima geholpen
goed advies en goed behandeld