Onze ervaring valt wat tegen omdat er binnen het bedrijf onvoldoende gecommuniceerd wordt naar ons idee. Hierdoor heeft het meerdere dagen geduurd voordat alle panelen gelegd werden en geinstalleerd in de APP. Ook is het legplan meerdere keren gewijzigd.
Beste Simone, wat jammer dat u niet geheel tevreden bent met ons bedrijf. Ik heb het even nagekeken maar dat de monteurs terug moesten komen kwam door 2 gevallen. U wilde een extra paneel welke de monteurs niet bij zich hadden. Bij code rood ivm storm gaan onze monteurs niet het dak op of verder met monteren. Het is dan ook logisch dat de app niet geheel is opgeleverd met de overige panelen. Dat kan pas nadat de panelen zijn geplaats en afgemeld in het systeem. ik wens u veel zonnige dagen toe. Team Bl Zonnepanelen
Van begin tot einde goed en volledig advies en leveren een totaal pakket.
Beste Ton, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Super geadviseerd , geïnstalleerd en service
Beste Angela, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Deze mannen weten wat ze doen! Eindelijk af van die stijgende energieprijzen!!
Beste Andre, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Fijne ervaring met BL Zonnepanelen. Vanaf de afspraak met de adviseur tot aan het plaatsen van onze zonnepanelen. Monteurs werken ook heel snel en super netjes!
Beste Marijke, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Alles is prima verlopen, goed bereikbaar en je krijgt direct antwoorden op je vragen. De app is ook erg handig.
Beste mevrouw Schouten, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Heel erg blij met de service van BL Zonnepanelen. Daar kunnen nog een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Beste fam. de Jonge, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Alles tot in de puntjes geregeld!
Beste Erwin, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Super blij met onze zonnepanelen. Binnen 1 dag gemonteerd en alles snel geregeld. Super!
Beste Sander, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Toen de adviseur langs kwam begreep ik niet waarom mijn partner ook aanwezig moest zijn bij de presentatie. Achteraf begrijp ik het nu wel en wij zijn heel blij dat wij voor jullie hebben gekozen.
Beste Jan, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Mijn ervaring met BL Zonnepanelen is geweldig verlopen. Alles duidelijk uitgelegd, de BTW teruggehaald voor ons. Monteurs werken heel snel en super netjes. Binnen een paar uurtjes lag alles op ons dak. Na de oplevering een bos bloemen ontvangen van BL Zonnepanelen en gebeld of alles naar wens was verlopen! Wat een super service!!
Hele goede service! Ben goed geholpen. Goede uitleg en snel geplaatst.
Beste Evy, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Super bedankt voor alles. Zo goed geregeld alles. Wij gaan nu genieten van alle voordelen van de zonnepanelen.
Beste Cheryl, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Na een hele duidelijk uitleg van de adviseur uiteindelijk besloten om voor de zonnepanelen van BL te kiezen. De montage is uitstekend verlopen en alles lag in 1 dag op het dak. Nu maar hopen op veel zonnige dagen!!
Beste Peter, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Geweldig bedrijf met duidelijke uitleg van A tot Z. Ik zou iedereen aanbevelen om met dit bedrijf over te gaan tot de aankoop van Zonnepanelen. Wij hebben gekozen om de Zonnepanelen zonder eigen investering te nemen. De adviseur dacht goed mee en we hebben nu Zonnepanelen zonder dat het ons maandelijks geld kost. Sterker nog we besparen ruim 40 euro per maand! Ga zo door BL Zonnepanelen!
Beste Sietse, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Bij onze zoektocht naar zonnepanelen hebben wij meerdere bedrijven over de vloer gehad. Maar de adviseur van BL Zonnepanelen heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken mede door zijn zeer professionele verhaal en het product wat zij verkopen. Inmiddels zijn de panelen geïnstalleerd en ziet het er keurig verzorgd uit. Alles is volgens afspraak verlopen, zoals het hoort. Daar kunnen veel bedrijven iets van leren. Wij kunnen niet wachten tot de zon zich goed gaat laten zien in ieder geval! Een aanrader voor iedereen.
Beste Diederik, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Ik ben erg goed geholpen in het hele proces. De adviseur weet waar hij over praat en deskundigheid staat voorop. De montage is vervolgens ook soepel verlopen en ook daar alleen maar positieve woorden voor. Kortom: ik ben erg tevreden en uiteraard heel blij dat mijn huis een stuk duurzamer is geworden.
Beste Jeffrey, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Goed en deskundig. Aanrader!
Beste Dylan, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Wereld bedrijf! Als je panelen koopt, moet je dat bij deze gasten doen. Voor iedereen aan te raden!
Beste Ranil, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Mijn partner en ik waren al lang aan het twijfelen om ons huis te verduurzamen aan de hand van zonnepanelen. We waren alleen nog op zoek naar een betrouwbare partij. Die hebben wij BL Zonnepanelen gevonden. Zeer vakkundig personeel en we zijn goed geadviseerd. Nu zijn wij heel blij met de zonnepanelen op ons dak. Aanrader!
Beste Gerda, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Prettig bedrijf voor zonnepanelen. Hebben een duidelijk verhaal en nemen de tijd hun product en het proces uit te leggen. Ook naderhand zijn ze goed bereikbaar en geduldig om vragen te beantwoorden. Montage was vlot gepland en is netjes verlopen.
Beste Maarten, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Afspraak werd soepel gemaakt en de adviseur kwam langs. De adviseur was zeer deskundig en wist waar hij het over had. De uitleg was goed en duidelijk. Na goed advies hebben we een mooie keuze kunnen maken!
Beste Jim, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Adviseur was duidelijk, gaf goed advies voor onze situatie. Kan niet wachten tot de panelen er op liggen!
Beste Henry, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Prettig en persoonlijk contact vanaf de eerste dag. Uitleg van adviseur mbt besparing energie op lange termijn was zeer duidelijk. Plaatsing binnenkort. Ik kijk er naar uit!!
Beste Pieter, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Wij waren al een tijdje van plan om zonnepanelen te nemen, maar konden geen geschikt bedrijf vinden. Tot we bij BL Zonnepanelen terecht kwamen. Wat een super service, snelle levertijd en deskundig advies hebben ze daar. Echt een aanrader! Na het kennismakingsgesprek hadden we een goede indruk van de werkwijze. De panelen lagen binnen enkele weken op ons dak, dus we kunnen nu gaan besparen. Nogmaals bedankt voor de service mannen van BL.
Beste familie Schouten, bedankt voor deze mooie review en veel zonnige dagen toegewenst! Team Bl Zonnepanelen
Tjalk 62
2411 NZ Bodegraven
De missie van BL zonnepanelen is Nederland te helpen verduurzamen. Dit doen wij door middel van het plaatsen van zonnepanelen. Voor veel mensen is de grootste reden om geen zonnepanelen aan te schaffen de financiële injectie die hiermee gemoeid gaat. Deze hebben wij middels ons unieke concept ”zonnepanelen zonder of met eigen investering” voor onze klanten volledig verwijderd. Zo is het zonder een grote investering toch mogelijk om te genieten van de gratis zonne-energie.