Te veel om te schrijven.Heb daar ook geen zin in.
Beste Arjan, In ons telefoongesprek heb je aangegeven teleurgesteld te zijn in het feit dat wij jouw inruil auto verkocht hebben voor een hogere prijs dan de inruilwaarde welke wij geboden hebben . Daarbij krijg je nu bij een andere garage een lagere inruilprijs krijgt voor de auto welke je bij ons aangeschaft hebt. Gelukkig gaf je ook aan dat het niet aan de auto lag welke je bij ons gekocht hebt, deze heb je fijn bereden en heeft geen mankementen of gebreken gehad. Jammer dat dit niet terug komt in de review.
Heel leuk gesprek gehad. De auto is zoals de advertentie is geplaatst. Gewoon een eerlijk bedrijf. Nam alle tijd voor ons. TOP.
Na een zoektocht naar een Volvo XC60 op internet en bij garages, uiteindelijk vanuit Zeeland terecht gekomen bij Prins Automobielen in Roosendaal. We kwamen terecht in een aantrekkelijk, verzorgd en geordend uitziende zaak. Mooie tweedehands auto’s met overwegend weinig kilometers. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door Marius. In een open en eerlijk gesprek, waarbij hij de tijd voor ons nam, kwamen wij al snel tot een overeenkomst voor de aankoop van een Volvo XC60. Inmiddels zijn we nu drie maanden verder en kunnen vaststellen dat we zeer tevreden zijn over de bij Marius gekochte Volvo. Dat Marius eerlijk, betrouwbaar maar ook zeer coulant is blijkt wel uit het feit dat hij, nadat wij een probleem hadden met de airco in de Volvo (net buiten de garantietijd), adequaat reageerde op ons probleem door e.e.a. direct en zonder in rekening te brengen, repareerde. Al met al complimenten voor deze jonge ondernemer die weet wat klantvriendelijkheid is en staat voor kwaliteit.
Dit jaar kochten wij bij Prins een zeer nette special edition VW Troc. Het fijne en transparante contact met Marius gaf vanaf kennismaking eigenlijk direct doorslag de auto aan te kopen. Een bedrijf die absoluut snapt wat klanttevredenheid inhoudt en hier actief op stuurt. Marius: nogmaals dank voor deze mooie aankoop en het fijne contact!
Prins Automobielen weet waar het om draait. Eerlijk advies, behulpzaamheid en denken in oplossingen. Zo wordt je als klant super geholpen. Daar kunnen veel "merkdealers" een voorbeeld aan nemen. Het is een jong bedrijf, met hart voor de zaak. Marius heeft een breed assortiment aan schitterende wagens binnen staan. Voor ieder wat wils. Ook het onderhoud wordt tiptop geregeld.9 Zeker een bezoekje waard. Doen!
Wij hebben een mooie Lexus 200 CTH gekocht. Hij werd verzorgt en fraai bij ons thuis afgeleverd tegen een goede prijs waar wij allebei blij van werden. Na twee weken liet er een strip bij het raam los. Ik heb hier over gebeld naar Marius. Werd binnen een dag op gelost. Kreeg een adres bij ons in de regio waar de strip gemaakt wordt en de rekening gaat naar Prins Automobielen. Fijn om mee samen te werken en aan te bevelen.
De gevonden auto was echt een pareltje. Na het eerste vriendelijke contact waar ik direct een afspraak heb gemaakt voor een proefrit is het koopproces heel plezierig verlopen. Eventuele inruil en financiering wordt voorgesteld en besproken. Je hebt, zonder druk, de vrije keuze om je beslissing te nemen. Het resultaat was een zeer mooie auto voor een goede prijs waar ik heel tevreden mij rond rij. Een mooi bedrijf met vriendelijk personeel en een goed aanbod.
Ik vond het een erg prettige en informele, maar toch professionele, wijze van dienstverlening Dank daarvoor!
Audi ingeleverd en BMW X5 mocht mee. Goede uitleg, vriendelijk, nette pand, kortom een top service. Dank je wel Marius.
Was snel schakelen met Marius. Kreeg een goede prijs voor inruil en prettige en kundige communicatie over de auto die ik op het oog had.
Wij zijn erg tevreden. Marius heeft ons op een fijne manier een prachtige auto verkocht. Er werd de tijd voor ons genomen. De auto is op een goede manier opgeleverd. Ook het onderhoud hebben wij bij Marius en zijn team ondergebracht. Hier zijn wij ook tevreden over.
Ongeveer een maand geleden hebben wij een prachtige BMW bij Marius gekocht. Op papier (en in de showroom) was het een goede auto met een laag aantal km's voor een realistische prijs. De goede staat van de auto werd tijdens de proefrit en de weken na de aankoop bevestigd. Nu de auto ook een grote beurt heeft gehad is het helemaal duidelijk: Marius heeft ons echt goed geholpen. Niet alleen de auto is top, de service die we kregen bij Prins automobielen zelf was super. Marius gaf aan dat we altijd bij hem terecht konden als er toch iets met de auto zou zijn. Daarnaast adviseerde hij ons ook over het direct afsluiten van een verzekering en legde hij geduldig alles uit. Hij leverde hierin meer service dan dat wij verwacht hadden en dat voelt erg fijn als je zo'n grote aankoop doet. Verder was hij transparant over de prijs en nam hij uitgebreid de tijd voor ons. Hij regelde ook dat de auto direct gekeurd werd zodat we 'm gelijk mee naar huis konden nemen. Dit was de eerste keer dat wij een auto kochten, en dus best spannend. Dankzij Marius gingen wij met een goed gevoel en een prachtige BMW weer naar huis, hartelijk bedankt!
Marius reageert snel en persoonlijk als je een vraag heb, legt alles duidelijk uit, komt afspraken na. Mooie betaalbare bolides in een mooie showroom tentoongesteld, een lust voor het oog om ook al alleen rond te kijken. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Superfijn geholpen en een goede deal gemaakt , Prins automobielen is zeker een aanrader!!!
De auto die wij hebben gekocht stond nog bij de poetser. Geen probleem voor Prins om hem daar gewoon even te halen zodat wij hem konden bezichtigen. Prins heeft een leuke voorraad auto's die stuk voor stuk in een leuke uitvoering staan. Voor de rest goede service. Kortom een prettige ervaring!