Prettige samenwerking

Prima gozer, duidelijke uitleg. Gemakkelijk bereikbaar qua vragen.

Wij willen Ingrid Zorge graag bedanken voor de fantastische hulp en professionele advies. Dankzij Ingrid hebben we de extra hypotheek gekregen die perfect bij onze situatie past. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen haar expertise en inzet alleen maar aanraden aan anderen. We waarderen de tijd en aandacht die haar had besteed aan het begrijpen van onze behoeften. Ook willen we Anke Thijssen bedanken voor haar snelle en efficiënte afhandeling van de administratie. Haar hulp heeft het proces een stuk makkelijker gemaakt en we waarderen haar inzet enorm.

geweldig

goeie en duidelijke adviseur en snelle afhandeling. bij vragen staan ze gelijk op de stoep

Goede duidelijke begleiding

Snel antwoord op vragen en ook geen vertraging en transparant op het proces. Wordt zeer gewaardeerd.

goed en zeer betrouwbaar ben blij dat ik met jullie in zee ben gegaan.

Deskundige en duidelijke informatie

Goede deskundige informatie. Wat stap voor stap werd uitgelegd waardoor alles goed te volgen en te doen was. Wat er voor ons over genomen kon werd gedaan. Verder goede en snelle communicatie. En de hypotheek is rondgekomen. Ook de andere zaken zoals de levensverzekering werden op ons doorgenomen.

Uitstekende financiële begeleiding en samenwerking

Wij zijn ontzettend tevreden met de dienstverlening van Raphaël. Vanaf het eerste gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen en situatie. duidelijk en deskundig advies, waardoor wij met vertrouwen belangrijke financiële beslissingen kon nemen. Alles werd helder uitgelegd, en er werd echt de tijd genomen . Dankzij de begeleiding hebben wij onze starterswoning kunnen aanschaffen.

Fantastische service

Bob Reijs is onze top adviseur. Wat blij dat hij ons tijdens de hele aanvraag heeft geadviseerd en begeleid. Hele fijne en snelle communicatie.

Goed gesprek gehad en uitleg

Goed gesprek gehad en zijn hiermee verder gegaan.

Vero happy with them

Very professionale and efficient

Zeer professioneel en behulpzaam

Alles verliep zoals ik zou wensen ondanks de foutjes die wij maakten. Alles kwam op zijn pootjes terecht Frans van Vliet Ex erkend hypotheekadviseur

Wat een deskundige snelle dienstverlening.

Bob Reijs is een deskundige adviseur die alle tijd neemt en razendsnel handelt. Ik kan niet anders zeggen dan een 10+ dienstverlening. Dank Bob!

Heel prettig contact met contactpersoon (Jeroen) van NBG

Prettige gesprekken. Duidelijke informatie. Goed geluisterd naar mijn wensen en hierop geanticipeerd.

Goede snelle dienstverlening

Prettig dat alles rustig thuis besproken kon worden. Jasper heeft kennis van zaken, reageert snel en adequaat, heel plezierig.

Geweldig!

Onze adviseur is echt geweldig. Door een complexe tijd heeft Pascal Baten ons heel erg veel ondersteund

Mijn ervaring is GOED.

Mijn ervaring is GOED, eerlijk, duidelijk, snel, en heb een veilig gevoel. Vooral de kontakten met tussenpersoon hebben we als zeer prettig ervaren, hij heeft het fantastisch begeleid, en de nodige handelingen verricht en ons daar steeds van op de hoogte gehouden. Hij heeft ons veel vertrouwen gegeven in NBG met een prima NEO hypotheek. Alleen het verkrijgen van een account bij NBG om mijn hypotheek te benaderen was ZEER MOEILIJK, dit is denk voor veel mensen NIET te doen. Het is zeker niet voor iedereen mogelijk om een account te verkrijgen.

Top! Geweldig geregeld, het kan niet nog beter!

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Dit is de waarheid zoals ik het inderdaad heb ervaren! Super bedankt NBG!

Professioneel, snelle responstijd

Samenwerking met NBG heb ik als erg prettig ervaren, bekwame mensen, snelle responstijd een voorbeeld voor andere kantoren

Uitstekende hulp en service bij de aankoop van mijn eerste woning

Dankzij de hulp van Patrick de Velde Harsenhorst is het verkrijgen van de hypotheek voor mijn eerste woning vlekkeloos gegaan. Vanaf het eerste moment was er heel fijn laagdrempelig contact en kon ik met alle vragen terecht. Alle mogelijkheden en opties werden begrijpelijk besproken en binnen no-time was het rond. Ik kan zijn service iedereen aanraden!

Keurig en duidelijk

Alles is heel vriendelijk, duidelijk, keurig en snel behandeld

zeer goed

Ik kreeg wat ik heb gevraagd

Ik raad iedereen aan. Vriendelijke mensen. Hebben mij heel goed geholpen.

Goed geholpen

Snel geregeld.

Erg fijn hoe snel onze hypotheek geregeld is. En met de juiste communicatie.

Goede en duidelijke adviezen

De financieel adviseur die bij ons op bezoek was, had een duidelijk verhaal.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.