Goed en kundig geholpen

Vriendelijke tandarts die mij goed heeft geholpen.

Gewoon heel goed!!

Ik ben in het verleden bij heel veel verschillende praktijken geweest maar hier ga ik niet meer weg!!

zeer tevreden

zoals altijd bij henk een tien

Zorgvuldige behandeling goeie uitleg

Goed gevoel gehad bij de behandeling. Duidelijke uitleg waar ik zelf verbetering kan brengen. Hartelijk dank Wendy

Uitmuntend

Prima mondhygiëniste die haar vak goed verstaat

goe

supper

Vriendelijke ontvangst in een prettige omgeving.

Bij tandarts Kraan voel je je altijd welkom en word je ook altijd met een vriendelijk woord geholpen. Tandarts straalt rust uit, wat ook een positieve uitstraling naar patiënt geeft. Al me al kom ik hier al jaren met veel plezier en is een bezoek aan de tandarts niet iets om tegen op te zien.

Zoals altijd, uitstekende behandeling

Uitstekend geholpen

zeer goed

Goede ontvangst en een kundige tandarts.

Prima geregeld

Prima geregeld,mondhygiënist en tandarts aansluitende afspraak. En erg vriendelijk personeel

Prima geholpen

Altijd professionele hulp met goede uitleg.

Top praktijk

Kwaliteit staat hoog in het vaandel naast dat je merkt dat men van alle markten thuis is .

goed geholpen rekening houdende met mijn afspraak elders

als van ouds

Rustig en kalm, goede uitleg

De tandarts leg het keurig en rustig uit en zegt ook waar hij mee bezig is dit geeft mij wel een rust gevende gevoel ipv gespannen #bangvoor tandarts sinds rustig uitleg niet meer.

Dik tefreden

Korrekt en freonlik

Al jarenlang tevreden

Al jarenlang een tevreden patiënt. prettige behandelingen eerlijk advies.

Goed en snel geholpen.

Een snelle en correcte uitvoering, uiterst kundig uitgevoerd.

Heel goed

Vriendelijk en geduldig

Vriendelijk van mijn klacht afgeholpen

Gemeld met een pijnlijke tand, zelfde ochtend in de stoel, probleem herkend en direct opgelost. Fijn en vriendelijk geholpen.

Ze zijn aardig en goed uitleg

Mijn ervaring was heel erg goed

Kies eruit

Ging vlot en geen napijn

Snel en vakkundig geholpen

Vriendelijk, deskundig en vlot geholpen.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.