Echt door gaan met dit concept Dan blijven we komen

Hele fijne tandarts

eind goed al goed

een nieuwe tandarts bij een gecompliceerde extractie. Hij had wat mij betreft eerder hulp kunnen inroepen, hetgeen door de assistente al was aangegeven. Toch op het laatst een ervaren collega erbij gehaald die binnen een minuut de kies eruit had. Ze zijn allemaal vriendelijk, willen je van alle kanten helpen, maar ik voelde mij deze keer een beetje proefkonijn.

Het halve puntje minder is omdat ze weg. Zo voorkomend

Rustige benadering en duidelijke uitleg.

Mijn ervaring is dat er aandacht is en goed geluisterd wordt. Dat geeft vertrouwen in de tandarts.

Er wordt goed naar je geluidterd.

Rowan een nieuwe tandarts heeft mij behandeld.

Professioneel en zeer vriendelijk personeel

Ik ben 2,5 jaar geleden verhuisd samen met mijn vrouw naar Friesland en onze roots liggen in Baarn. Daar waren wij aangesloten bij een praktijk waarbij het empathisch vermogen van het personeel echt ver te zoeken was, onvriendelijk en zakelijke benadering. Nu is mijn mooie meisje in februari van dit jaar overleden aan borst****** en bij mijn eerste bezoek aan jullie praktijk naar haar overlijden nam de tandarts uitvoerig de tijd om met mij hierover te praten en hoe het met mij ging. En ook de kaart die ik van jullie het mogen ontvangen n haar overlijden is zo'n mooi gebaar en dat apprecieer ik ten zeerste. En deze benadering zou niet hebben plaatsgevonden in Baarn. Nogmaals dank daarvoor!

Ilva, prettige kundige jonge tandarts

Gewoon goed niks op aantemerken

Zie hier boven

Goede behandeling en advies

Prima, uitgebreide behandeling door de mondhygiëniste. Goede adviezen meegekregen.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Receptie is vriendelijk en behulpzaam . Mondhygiëniste ook. Tandarts als vanouds prima contact mee.

zie hier onder

mw. Mast is een aardige, leuke mondhygiëniste, hip en deskundig. vertrouwd. je zou bijna voor je plezier naar de praktijk komen. maar dat is dat is natuurlijk overdreven.

Prima geholpen

Prima op tijd en de gebitsreiniging is goed gedaan. Top

geen vertrouwen

Ik had geen vertrouwen in een goede behandeling. Mijn gebit is heel goed, maar omdat de tandarts niks kon vinden zei hij dat ik naar de mondhygieniste moest. Daar was ik kort geleden nog geweest (en toen was er ook al niet veel tandsteen) Dus ik had het gevoel dat er geld verdiend moest worden terwijl het niet nodig is voor mijn gebit.

Prettig geholpen

keurig afgehandeld

prettig behandeld

Prima tandartspraktijk

Rustig,, vriendelijk, vakkundig personeel. Mooie schone/hygiënische en goed bereikbare praktijk

Tandarts vertelde gaat praktijk verlaten, weer andere tandarts!

Het klant zijn van een tandartspraktijk betekent voor mij ook het opbouwen van een relatie. Dit is helaas niet goed mogelijk.

Ik ben gebeld om te komen , omdat er iemand ziek is geworden. Alle lof hiervoor

Ik ben één keer geweest voor een implantaat. De uitleg en behandel datum waren snel gemaakt.

Zoals gewoonlijk professionele aanpak

Tandarts Kraan is een kundig arts en daarnaast een vriendelijke man.

Tevredenheid

Zorgvuldig behandeld

Even wennen

Helaas is 'mijn' mondhygiënist een nieuwe uitdaging aangegaan; we hadden altijd lol bij een - voor mij - vervelende behandeling. Dat is nu wennen aan de andere mondhygiënist.

Vlot en vriendelijk geholpen

Vlot en vriendelijk

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.