Vriendelijke behandelaars

Veel aandacht voor persoonlijke omstandigheden en daarna pas behandeling

Al jaren zeer tevreden

Zie boven

Altijd goed!

Vriendelijk en accuraat

Prettig

Snel en prima geholpen

Ik kon meteen de volgende dag terecht omdat er n stukje tand was afgebroken. Gelukkig kon het gemaakt worden.

Mijn ervaring was helemaal top!

Helemaal top: afspraak duidelijk, op tijd, vriendelijk, persoonlijk, zorgvuldig, professioneel, geen pijn, houdt rekening met welbevinden van cliënt.

Heel tevreden met behandeling

Heel prettig om door Wietske geholpen te worden. Legt alles goed uit.

Fijn

Om eerlijk te zijn is een bezoek aan de tandarts niet iets waar ik naar uit kijk. ( trauma vroeger van tandarts ) Maar de ervaring die ik nu het is 180 graden anders. Altijd goede info vooraf etc. Werkt netjes en secuur!

Heel tevreden

Tandarts Maarten biedt een goed luisterend oor, heeft en toont begrip voor tandarts-angst.

Altijd goed

Prima, boot en lundig

Goed wel veel tandarts wisselen.

Heb geen klachten alhoewel in de tijd dat ik bij Kraan ben heb ik nu de vierde tandarts.Heb nu Coban die heb ik één keer gehad. Had deze week afspraak met mondhygiënist en tandarts maar kwam spoedgeval tussen toen heeft de mondhygiënist Strikwerda de controle gedaan.Had hiervoor tandarts Sylwia maar die heeft nu eigen praktijk in haar geboorte land Polen erg mooie praktijk en alleen 5 sterren.

Goed geholpen

Stuk tand afgebroken, en is hersteld zonder dat je het kan zien.

prima vakmensen,zeer vriendelijk

Uitstekend ook in spoedsituatie

Mijn kies brak af en werd uitstekend met urgentie behandeld. Mijn tandarts Landman is altijd een superfijne tandarts, en in zo’n stressvolle situatie waardeerde ik haar rust en vriendelijkheid des te meer

Erg veel wisselingen

Veel wisselingen v personeel

Vriendelijk

Word altijd respectvol behandeld.

Mijn ervaring is goed

Prettig

Goed geholpen

Snel, professioneel en erg aardig

Mijn controle bij de tandarts (Hendrike) is altijd erg plezierig en zij is erg kundig. Haar controle is altijd vlot, volledig en zeer goed. Ik had een beetje bijholte-ontsteking (gehad) en daardoor ook wat gevoelige tanden. Zij wist dat precies te duiden en dat stelde me erg gerust.

prima geholpen

fijn eerst even rustig een gesprekje over hoe het met mij ging was heel prettig en goede uitleg daarna .

niet ***len maar poetsen

prettige sfeer

Altijd goed, vriendelijk en vakkundige medewerkers

Ze nemen de tijd, altijd vriendelijk en een luisterend oor, en daarbij is de zorg voor je gebit uitstekend.

Altijd fijn geholpen

Prima ervaring 9 van de 10 keer optijd . Fijne vriendelijke tandarts

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde