zeer Prettig

Zeer prettig.

Mondhygiënist en tandarts super

Erg kundig, voorzichtig. Een prettige ervaring voor een afspraak waar ik mij nooit op verheug.

Prettige en professionele benadering.

Prettige benadering en prima uitleg vooraf en tijdens de behandeling.

altijd top!

altijd duidelijkheid en helder!

Heel fijn ontvangen , en goede informatie gekregen.

Ik ben super geholpen.

Had een kies die afgebroken was maar de tandarts heeft dit zeer vakkundig en snel verholpen.

Wat een held.

Ik had een afspraak bij Omid mondhygiënist voor behandeling voor parodontitis. Ik moest verdoving krijgen iets waar ik ontzettend tegen op zag. Toen ik binnen kwam gaf ik dit ook gelijk aan. Hij was heel begripvol en heeft mij ontzettend goed gerustgesteld. De verdovingsspuiten heb ik niet eens gevoeld. En de behandeling was zo voorbij. Wat een lieve begripvolle man ik hoop dat deze nog lang blijft en heb meteen vervolgafspraak ook bij hem gepland. Moet dan wel naar Beek rijden maar dat vind ik niet erg. Dankjewel Omid voor mij ben je mijn held.

I recieved excellent service. Very good customer care. I would recommend

Goede informatie verkregen.

Snelle controle

mijn halfjaarlijkse controle bij tandarts Naude. Altijd heel vriendelijk en ook zijn assistent. Ik bofte en was meteen aan de beurt. En na een check stond ik weer binnen een kwartier buiten.

Heel goed

Ik kwam er als nieuwe patient en werd heel goed ontvangen en heel goed geholpen

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Snel geholpen

Ik kwam voor een kleine controle en binnen 10 minuten was het opgelost. Erg vriendelijk en legt duidelijk uit wat er aan de hand is

Tevreden

Goed en snel geholpen

zeer tevreden met mijn bezoek aan de tandarts

Snel vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen,

Fijne tandarts waar ik altijd goed geholpen wordt

Wel goed, maar een beetje vlot.

De afspraak verliep goed. Tandarts was op tijd. Goed schoon gemaakt. Het verliep alleen allemaal snel zonder weinig contant. Het consult was 9 min met bijna geen gepraat buiten een groet.

Fijne ontvangst en nette behandeling.

Zoals gezegd, het begin was goed en dat bleef het ook tot het einde. Hier kan ik mijn laatste jaren wel komen. Redelijk centraal gelegen tegen het het centrum aan en, het belangrijkste, een prima behandeling.

Gewoon goed

Nooit lang wachten ze zijn echt goed en ze doen best om een oplossing te vinden

Alles volgens mijn wens

Zeer tevreden !!!

Ben altijd zeer correct geholpen !

Vriendelijk en fijn personeel

Altijd vriendelijk en goed in hun vak

Racistisch! Niet openlijk met betrekking tot kosten

Ik vroeg specifiek voor een ortho behandelplan. Vervolgens kreeg ik een normale tandarts behandelplan dat niet eens mijn ortho problemen zouden verhelpen... Daar heb ik dus echt helemaal niks aan. Het enige ortho plan dat hij voorstelde was een plan dat volgens hem een 90% kans had om te mislukken. Ik had ook gedetailleerde scans meegenomen van mijn vorige doktors (uit het buitenland). Daar heeft hij nooit naar gekeken, omdat hij bang was voor een "virus", wat echt belachelijk is. Ik heb ook mijn eigen tandenmodel, maar vervolgens maakte hij een eigen model waar ik nu in een keer voor moet betalen. Zonder dat hij dat had uitgelegd. Totaal geen mogelijkheid om de foto's en het model te weigeren, omdat hij nooit de prijzen had vermeld.

snel en goed

Goed geholpen zonder veel pijn

Van Sonsbeecklaan 3 a

6191 JL Beek

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.