De behandeling is pijnloos gebeurd

Mijn behandeling is pijnloos met moderne apparatuur uitgevoerd.

ik ben zeer tevreden

ik ben super bang voor de tandarts, maar ook deze keer weer bang om niks. Hij legt alles goed uit en geeft aan wanneer ie ergens mee begint. En het was zo klaar. heel erg tevreden dus

Nog meer prima. Pluim voor de receptie is op zijn plaats

Goed en snel geholpen, heel vriendelijk.

Vriendelijk

Kwam er opgelucht en gerustgesteld vandaan.

Nieuwe (voor mij althans) mondhygiëniste Ilse was super aardig en opgewekt, en het airflow apparaat zorgde voor een veel minder vervelende behandeling. Tandarts Dulken dacht mee met het slijtageprobleem en nam mijn zorgen weg. Fijn!

zeer goed

kom al jaren bij de tandarts en mondhyginieste, altijd vriendelijk en je wordt goed en vakkundig geholpen.

Prima!

Vriendelijk, kundig en op schema.

Zoals altijd vriendelijk en goed geholpen.

Kom hier al jaren, tot grote tevredenheid

Prima behandeling. Geen bijzonderheden.

Snelle behandeling, geen wachttijd, geen pijn, keurige controle.

Fijne behandeling

Beide behandelingen goed zowel Jaanie als tandarts van rijsewijk

Vriendelijke mensen die hun vak verstaan.

Prima behandeling

De mondhygiëniste heeft mijn gebit goed verzorgd.

Meedenkend en met respect behandeld

Fijne medewerkers die je met respect behandelen.

gewoon goed

netjes ontvangen en behandeld. Goede uitleg en tips.

top

...

altijd prettig

altijd prettig

Alles was gewoon goed.

Werd op tijd geholpen volgens afspraak.vriendelijk personeel.duidelijke uitleg over de behandeling.

Ik ben keurig netjes behandeld.

Hij heeft goede uitleg en advies gegeven. En dezelfde middag mij nog een mail met gegevens verstuurd

Super goede vakkundige tandarts

Deze tandarts is zeer vakkundig en stelt je gerust. Hij vertelt precies wat hij gaat doen. Echt heel fijn! Ook tijdens de nabehandeling heeft hij alle tijd genomen om de ontsteking te behandelen. Super bedankt!!

Professioneel en empathisch

fantastich! heel goed geholpen! ik weet waar ik volgende keer heen ga! dank jullie wel!

Altijd prettig en vriendelijk geholpen

Al vele jaren behandeld bij tandarts Suurs

Goed en fijn dat je kunt combineren. Mijn tanden worden schoongemaakt en tandarts komt tussendoor even kijken of ik geen gaatjes heb.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!