Altijd een prettige ontvangst en adequate behandeling.

Dit keer had ik een onvoorziene behandeling nodig. Ik kon nog dezelfde dag terecht en het probleem werd tevens op diezelfde dag behandeld en opgelost. Fijn dat daar de tijd voor was.

Fijne tandarts

Een fijne tandarts die zijn werk goed doet. Hij legt alles duidelijk uit, werkt rustig en zorgt dat je je op je gemak voelt. Je merkt dat hij weet wat hij doet en je kunt hem vertrouwen.

Klikgebit

Van begin tot eind alles goed gegaan behandelingen keurig op tijd prothese zit prima.

Goede behandeling

Op een vriendelijke manier behandeld. Aandacht voor mijn verbal.

Deskundig

Deskundig en vriendelijk

Ze hebbenmijn weer met goed zorg weer behandeld.

Heel goed en netjes behandeld dank daar voor,

Netjes en vakkundig geholpen

Professioneel

Professioneel

Professioneel personeel van receptie tot tandarts

Zeer fijne ervaring

Heel vriendelijk en fijne behandeling

Gewoon top

Prettige omgeving, goede ontvangst. Duidelijke en heldere uitleg

Zeer prettig

Deskundig

Zeer fijne professionele tandartsenpraktijk

Professioneel, vriendelijk en meedenkend

Fijne praktijk

Goed en snel geholpen.

Geweldig deze service

Heb een nieuwe klik gebit, en heel erg goed geholpen,, hij is geweldig

Alerte controle

De mondhygiëniste was alert en haalde bij een verdacht plekje de tandarts erbij. Die deze op haar beurt serieus naar keek en krijgt vervolg.

Een hele prettige en super behandeling!

Dit was de eerste keer, prima!

Goed en vriendelijk geholpen

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk. Ik belde voor afspraak voor een reparatie. Ik kon vrij snel komen voor de behandeling. Precies op afspraak tijd geholpen.

Heel prettigge gevoel

Bij Stefan voelen we ons op gemak en help altijd en heeft altijd een oplossing.

Heel erg goed - nieuwe tandarts voor mij.

Nieuwe tandarts is ingesprongen wegens spoed wortelkanaal behandeling - tandarts Stefan Van Keulen. Onze eigen tandarts, al meer dan 25 jaar Klaas vd Burg, is heel erg goed.

Snel,goed en altijd aardig.

Wordt altijd goed en optijd geholpen,goede uitleg en vriendelijke mensen.

Zeer goede ervaring.

Z

Z

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.