Prima!

Leuke ervaren mondhygiëniste die mij hielp.

snel aan de beurt en deskundig geholpen

Het maken van een afspraak verliep zeer soepel, ik kon snel op een door mij gunstig tijdstip langskomen voor een controle. Tijdens de controle gelijk even tandsteen verwijderd dus ik hoefde geen vervolgafspraak daarvoor in te plannen. Bijzonder prettig...

Heel goed.

Peter Blommendaal denkt mee met wat er echt nodig is met je gebod.

Wordt altijd goed en vlot geholpen

Nooit wachten alles is strak georganiseerd.

Netje en persoonlijk aangesproken

Snel en goed

Prettig en professionele organisatie

Prettig en professionele organisatie waar toch een ongedwongen sfeer heerst

Ik ben redelijk tevreden

Goed geholpen. Ik had alleen wat uitleg willen hebben over het mondspoelmiddel.

Attent, tevreden

Blij met deze tandartspraktijk

Vriendelijke en vakkundige mensen daar

Ben bij Maaike geweest. Leuke, vriendelijke meid. Heeft zeer vakkundig mijn tanden en kiezen gereinigd en tandplak verwijderd. Geeft steeds aan als misschien wat pijn gaat doen.

Heel goed

Vriendelijk geruststellend en netjes op tijd

Vriendelijk personeel en prettige sfeer

Ik heb tijdens de ortho afspraken ervaren dat er zeer nauwkeurig wordt gewerkt. Sanne is altijd erg vriendelijk en komt geduldig over.

Goed geregeld

Erg goed en bevalt ons prima.

prima geholpen en redelijk snel een afspraak.

Super blij met Maaike! Mijn mond voelt zoveel frisser na haar behandeling.

Prettige praktijk.

Ik kreeg snel een afspraak buiten de reguliere tijd. Op de praktijk werd ik snel geholpen.

Helemaal goed.

Altijd klantvriendelijk.

goed gaan

alles ging goed met voor mij weinig problemen

uitstekend

er was een stukje van mijn kies afgebroken, s'morgens gebeld, s'middags weer gemaakt, prima service.

Goed snel geholpen . fijne tandarts.

heel tevreden

een klusje bij de tandarts is nooit leuk, Dhr den Hollander werkt rustig en professioneel, vertelt wat hij doet, checkt bij je of het goed gaat,

vlot, pijnvrij en vakkundig werk

Bij binnenkomst toonde Peter direct begrip, stelde me op mijn gemak en beantwoordde de vragen die ik nog had. Werkte heel vlot en vakkundig.

Vlotte behandeling.

Krijg voor en tijdens uitleg van de behandeling die me te wachten staat. En niet onbelangrijk plezier in het werk.

Hele snelle contacten

Na een aantal jaren toch maar weer een tandarts bezoeken. Omdat ik niet bij deze praktijk ingeschreven stond was ik bang dat het een tijd zou duren. Het tegendeel is waar. In een maand tijd meerdere malen een afspraak kunnen maken. Erg goed. De tandarts zelf en assistente zijn kundig (voor zover IK dat kan beoordelen) en hebben geduld en stellen je gerust. Ik kan alleen geen 5 sterren geven omdat het niet mijn meest favoriete locatie is.

Duudelijke info en kennis.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!