een prettige en aangename behandeling

De tandarts nam alle tijd om uit te leggen wat er ging gebeuren. was een prettige en aangename behandeling die met grootste vakkundigheid is uit gevoerd.

Belachelijke prijzen

Terug plaatsen lijmbolletje van de spalk, al 2 keer dit jaar. €47 euro.

Netjes geholpen

Vriendelijke tandarts. Fijn in omgang. Deskundig.

adequaat en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke tandarts en assistente.

Adequate tandzorg

Geen wachttijd en een klantvriendelijke behandeling

Vriendelijk en deskundig personeel

Prettig, maar wel te lang moeten wachten

Behandeling was prettig en professioneel. Wat wel vervelend en onverwacht was dat de afspraak om 8:30 zo vroeg in ochtend al werd vertraagd met meer dan 20-25 minuten. Ik kwam daardoor in problemen met werkafspraken.

vriendelijk,kundig

zoals altijd goed en correct

Fijn

Ze zijn vriendelijk en doen wat ze moeten doen.

Prettig, goed en strak op tijd

Met de familie samen op tijd naar binnen geroepen. Werden netjes en vlot behandeld. Er was genoeg uitleg en de kids 8 en 11 werden goed opgevangen en begeleid. Prima werk.

Super!

Prima persoonlijk ontvangst door assistente, tandarts professioneel gehandeld, assistente prima gehandeld.

Goede begeleiding en fijne aandacht voor de patiënten

Goede begeleiding en fijne aandacht voor de patiënten

Lange wachttijd

's ochtends om 8.15 uur een afspraak, maar dan al een half uur uitgelopen. Werd om 8.50 uur binnen geroepen. Behandeling was wel heel goed. Nieuwe tandarts heel vriendelijk.

Goed ontvangen, luisteren goed, nemen de tijd

Snel en goed

Snel afspraak en goed geholpen

Soms is goed goed.

Behandeld door nieuwe mondhygenist voor de 1ste keer. Was goed.

Verbaasd om een nieuwe behandelaar te zien.

Goed, Vriendelijk!

Prettige ontvangst, goede uitleg en goede behandeling.

Rustige, persoonlijke aandacht waarbij ruimte is voor vragen.

Dienst verlening perfect

De tandkundige hulp perfect, wel jammer als de afspraak wordt verzet naar een tijdstip can 17.20 er niemand is waar je een vervolgafspraak kan maken

Vriendelijk en professioneel.

Was goed

Zoals altijd goed

Niet zo fijn

Ik vind de nieuwe methode bij de mondhygiënist niet zo fijn, normaal werd er altijd nog gepolijst deze keer niet, ik vind ook niet fijn dat je iedere keer weer een andere mondhygiëniste krijgt!

Prima behandeling & controle

Prima gebitsreiniging en -controle.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.