not cool

ik kom al een jaar of 20 in deze praktijk , kathy was altijd mijn tandarts ... nu werkt ze alleen op maandag nog in haar praktijk .. dat snap ik helemaal natuurlijk ..... jaren lang vanaf linker oever naar ulvenhout rijden ..... respect ! bennefit of the doubt did not cut it , ..... wb new tandarts ... ik heb hier een slecht gevoel over helaas .... de man heeft zich niet voorgesteld . toen een complete foto van beide kaken gemaakt met nieuw super machine ! ging vrij moeizaam , vanwege troubles assisente mbt tot machine ...., daarna nog 4 extra x rays gemaakt ! was dat nu echt nodig ? nu recuctant te betalen .... 350 euro voor paar x rays en tandarts die wellicht 2 minuten in mijn mond heeft gekeken .... ? nu rekening van 350 of zo .. me not happy ! speciaal gevragd naar digitale results van x ray pics omdat ik vrij vaak in buitenland verblijf ; daar geen antwoord op gekregen . ... oftewel ; no happy met deze dude at all /tandarts ... not cool at all ,

Schandalig

17€ rekenen voor even een stempel te halen voor de zorgverzekering

Altijd positief

Je gaat altijd met gemengde gevoelens naar de tandarts, maar dat is hoe volledig onterecht. Altijd even vriendelijk en professioneel!

Tevreden

Goed meegedacht door behandelaars met patiënt en daarvoor echt de tijd genomen

Werkt heel zorgvuldig.

gewoon goed

na jaren elders weer terug bij deze praktijk. het voelde meteen goed.

Toch achteraf een vertrouwd gevoel gezien ik schrik had om te gaan

Jaren lang niet naar de tandarts gegaan. Ik had grote schrik weer te gaan , maar Kathy heeft mij heel goed behandeld waardoor rust en vertrouwen ontstond . Ik ga de komende behandelingen met een gerust gevoel tegemoet !

Tevreden

Ik ben goed geholpen

Tot tevredenheid

Zowel tandarts als mondhygiëniste hebben mij goed geholpen

Nauwkeurige bekwame mondhygiëniste

Prima gedaan, nauwkeurig, en deskundig

Zeer deskundig en zeer vriendelijk!

Fijn team en zeer deskundig. Persoonlijke aandacht en vakbekwaam. Top!

Zeer positief

Altijd vriendelijk ontvangen met perssonlijke aandacht! Tandarts en mondhygieniste met kennis wat veel vertouwen en rust geeft!

Erg prettig

Kathy is professioneel en rustig

Toppers

Altijd hulpvaardig en begripvol. Er word tijd voor je genomen.

Fijne tandarts

Nemen de tijd, zijn deskundig en werken secuur.

geweldig

geweldig goed vriendelijk ten top

Prettige mensen, goede sfeer

Deskundige en duidelijke hulp met goede uitleg

Resultaat oké,organisatie rommelig

Afspraak startte een half uur te laat. Bij aanvang kreeg ik te horen waarvoor ik zou komen. Dat klopte niet.fout in de administratie. Behandeling wel goed uitgevoerd. Maar er was veel onrust, mensen konden dingen niet vinden, veel randgeluiden.

Erg prettig!

Het was mijn eerste keer in jullie praktijk. Ik voelde me welkom en jullie hadden oprecht aandacht voor mij. Tot over een half jaar!

Altijd goed

Ik woon al jaren niet meer in de buurt, maar kom nog steeds naar deze praktijk omdat ik zo tevreden ben. Altijd vriendelijk (en gezellig), geen overbodige kosten, er wordt altijd goed meegedacht en je wordt gewoon goed geholpen.

Vriendelijke dame.

Ze heeft mijn tanden, naar mijn mening, goed bekeken. Er waren geen bijzonderheden.

prima behandeld

Er werd rekening gehouden met gevoeligheid van de tanden.

Snel en degelijk

Voor een controle werd ik vlot ingepland, correct ontvangen en degelijk nagekeken door tandarts Kathy Nomes, altijd zo innemend vriendelijk, kan niet beter

Super geholpen

Ik was gevallen en mijn tanden waren wat gevoelig maar wij waren voor controle op de praktijk, maar er werd gelijk even een foto gemaakt en over 14 dagen even terug voor controle. Super geholpen.

Het vervangen van 2 vullingen was pijnloos maar geen pretje

Ik heb altijd veel tandsteen. Alleen was dit de eerste keer dat ik bij de mondhygieniste nog een keer moest terugkomen om de bovenkaak te behandelen. Het verwijderen en vervangen van twee vullingen is m.i. vakkundig gebeurd. Alleen gezien de plaats van de kiezen achter achter in de mondholte wel "wat" onaangenaam maar pijnloos.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.