Prettige tandarts. Geeft goede informatie

Voor dat de behandeling begint geeft de tandarts een duidelijk behandelplan wat er gaat gebeuren. Een rustig en vriendelijke tandarts.

Zit er al lang bij.wordt alleen maar beter

Wordt steeds beter .

Tandarts nam goed de tijd

Tandarts legt alles uit en onderbouwt wat er moet gebeuren

Prima behandeld

Gewoon goed

Eerste ervaring: Netjes ontvangen en behandeld, er wordt correct meegedacht en voor mij persoonlijk ook best wel een verademing tov mijn commercieel gerichte vorige tandarts die vooral op gewin uit leek.

Waardeloze halfjaarlijkse controle

Normaal kom ik bij Pintado, maar deze keer bij Hiemstra. Na hooguit 2 minuten stond ik weer buiten. Geen vragen over gezondheid of klachten, geen pocketmeting, geen tandvlees controle. Geen verdere uitleg over toestand gebit. Dit is de 2de keer dat dit mij bij hem overkomt. Emanuel geeft je echte aandacht en legt duidelijk uit hoe de stand van zaken is. En nu moet ik toch nog speciaal terug komen bij Emanuel om te spreken over een brug. Zonde van de tijd en geld. Nee, ik hoef nooit meer bij Hiemstra te komen, dus plan mij daar ook maar nooit meer in. Ik raad jullie zeker aan, maar dan niet bij Hiemstra.

Zeer goed, zeer zorgvuldig

Goede adequate behandeling, zeer vriendelijk

Zeer prettig

Goede expertise en aangename manier van behandelen. Ben nogal bang voor ‘de tandarts’ maar hier is dat niet nodig.

Goed en vriendelijk

Zoals altijd Goed vriendelijk en bekwaam geholpen.

Prima tandartsen praktijk erg tevreden

Vriendelijk en ze nemen de tijd voor je erg prettig.

Vriendelijk en goed behandeld

Vriendelijk en goed behandeld

Hele goede ervaring!

Altijd behulpzaam en mee denkend Dikke 10

snel geholpen

Sinds kort patiënt in de praktijk en al vier keer geweest, je word goed geholpen uitleg is duidelijk en je krijgt ook mede zeggenschap in de keuzes die gemaakt worden.

goed.

mijn ervaring is dat ik niet lang hoefde te wachten voor ik aan de beurt was. de behandeling wet goed over gebracht.de nazorg wet goed uitgelegd van wat ik moest doen.

Vriendelijk en kundig geholpen

Op tijd geholpen. Vriendelijk en kundig met uitleg goed geholpen.

Het is geweldig hoe de kiezen worden gevuld!

Ik heb geen idee hoe mijn tandarts heet, ze komt een Colombia en gestudeerd in Valencia-SPANJE, ze is echt een vakman(vrouw) de kozen z gewoon nieuw.. dikke 10 voor haar!!!

Vriendelijk personeel

Niets om aan te merken. Vergeleken mijn vorige tandarts in Leeuwarden is de tandarts veel vriendelijker, neemt haar tijd. Afspraak maken voor modhygieniste gaat hier ook veel beter.

Het was net als altijd goed.

Adequaat

Vriendelijk; doorvragend op wat het probleem is.

Zeer correcte behandeling

Zeer tevreden over de behandeling.

goede informatie

vriendelijk en goede uitleg

Snelle en klantvriendelijke benadering

Snelle en klantvriendelijke benadering

Een goede en vriendelijke behandeling door Marcy

Bezoek mondhygiënste

geen klachten

ben vlot en goed geholpen. nette behandeling.

Tevreden

Ben weer tevreden in zijn geheel.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.