Tevreden klant

Mocht eerder Komen en in 15 minuten alles opgelost, thanks

Alles OK

Behandeling, communicatie, advies is prima.

Op een fijne manier van mijn klachten afgekomen

Een bezoek aan de tandarts is voor mij steeds weer een positieve ervaring! Op een plezierige manier door professionele mensen geholpen worden wordt dan iets waar je niet tegenop hoeft te zien.

Goede adviezen en hulp.

Ben altijd bang en nerveus als ik naar de tandarts gaat, dit had ik als kind al dus ik verwacht ook dat men hier goed mee wordt omgegaan anders kom ik niet meer of ga naar een andere tandarts. Ik ben niet heel vaak bij deze tandarts geweest dus de echte ervaringen zoals goed of minder goed zou ik nog moeten ontdekken.

Goed geïnformeerd en direct geholpen!

Astrid helpt je heel goed

Astrid reinigt je gebit en ze doet dit snel en zonder pijn te doen.

Prima gegaan

Netjes op tijd goed en heel vriendelijk. Veel aandacht en professioneel.

Fijn, lokaal geholpen te worden!

In het eigen dorp, mooi dichtbij huis. Kwaliteits tandarts en mondverzorging. afspraak is afspraak. Zelden verzetten van afspraken, zodat bij al die grote organisaties.

Prima behandeling

Helemaal top.

Niet te lang in de wachtkamer hoeven wachten en vriendelijk en zeer bekwaam behandeld.

Een vriendelijke praktijk

Goede uitleg , zeer vriendelijk en kundig

Snel en goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen. Zeer vriendelijk en aangename behandeling. Goede info en uitleg.

Plezierig , deskundig

Plezierig , deskundig

De tandartsen zijn vriendelijk en behulpzaam

Op tijd en vriendelijk geholpen

Netjes

Ik word altijd netjes behandeld en kan me niet voorstellen dat niet zo is

Mijn vraag werd serieus genomen en naar tevredenheid wordt er een behandelplan gemaakt.

Zie vorige vraag

Ik ben heel tevreden.over mijn tandarts

Superduidelijke tandarts

Alles overduidelijk uitgelegd en prima behandeld met een goed resultaat.

Een vakman

Het zou fijn zijn als deze vriendelijke en fijne tandarts tot zijn pensioen in Lexmond blijft

Prettige aandacht.

De tandarts nam de tijd om dingen uit te leggen en luisterde goed naar mijn wensen.

Luisteren

Hebben veel kennis in huis, en doen er alles aan om jou probleem op te lossen ,

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.