Tevreden

Luisterend oor en bekwaam.

uitstekend

plezierige ontvangst zoals altijd. Goed en vakkundig geholpen

Uitstekend as always

x

Prima behandeling

Vriendelijk, goede uitleg.

Zorgzaam, kundig en betrokken

Zie hierboven

Vakkundig geholpen

Alles loopt altijd zoals het lopen moet

Professioneel en kundig geholpen

Professioneel en kundig geholpen

Ik ben tevreden

Ik ben geholpen door Shanice Zimmerman. Zij is vriendelijk en stelt me op mijn gemak. Verder vind ik de receptioniste behulpzaam en vriendelijk. De tandartspraktijk is schoon en netjes.

De arts had veel geduld ivm mijn angst

Laatste controle

Zo'n vijftien jaar geleden stapte ik over naar Tandheelkunde Nellestein. Mijn gebit gaf ik toen een 4. Bij mijn laatste halfjaarlijkse controleafspraak met Ron Steenkist (aangezien hij met pensioen gaat) zag mijn gebit er goed uit. Dankzij Ron heb ik 4 top implantaten en geef ik mijn gebit een 7-8.

Netjes, wordt goede aandacht aan besteed, vriendelijk

Fijne praktijk

Fijne praktijk

vriendelijk, open en eerlijk

Ik voel me altijd lekker als ik naar mijn afspraak moet heel net personeel, erg deskundig en super vriendelijk

Zeer goed!

Tandarts legt duidelijk uit wat ze gaat doen en heeft een ontspannen uitstraling.

Heel prettig

Luisterde goed en gaaf goed advies

Uitstekend geholpen!

De tandarts had ook aandacht voor de mens achter het gebit. Ook de mondhygiënist is een vakkundig en prettig persoon.

Heel goed

Gemakkelijk een afspraak maken. Vriendelijk personeel en wordt ruim van te voren herinnerd als een er afspraak is.

Professioneel en goed.

Werken grondig en snel. Heel aardig.

Prettig, goed en op tijd geholpen.

Ik heb altijd goede ervaringen. Zoals al vermeld is vriendelijkheid en professionaliteit altijd aanwezig.

Deskundig

Gewoon top

Hoefde dit keer niet te wachten, was meteen aan de beurt.

Wouldn't go anywhere else

Dr Steenkist has helped me and my difficult dental situations for over 9 years. His experience and level of care for the patient are unmatched and I trust him completely!

Goede ervaring

Tijdsafspraak gemaakt voor controle en gebitsreiniging wordt altijd op tijd nagekomen.

Zeer fijne tandartsenpraktijk met professionele, deskundige en vriendelijke medewerkers

prima behandeling met duidelijke uitleg en goed advies, In dit geval m.b.t. beugel voortanden onder en bleken tanden.

Tandarts geeft goede info over de behandeling. Vraagt tijdens de behandeling of het allemaal goed gaat! Ze weet wat ze doet, geeft vertrouwen. Ik heb haar nu als tandarts.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.