Gewoon Prima

Zeer duidelijke en professionele benadering met meer dan 100% aandacht voor de client en ook uitermate vakkundig werk afgeleverd. Ook prima in de communicatie met eventuele benodigde after care (sales).

Gewoon Prima

Zeer persoonlijke benadering met alle tijd en aandacht voor de client en gedegen probleemoplossing inclusief nadrukkelijk wijzen of After-Care(Sales) service.

Ontzettend fijn geholpen

Ben ontzettend fijn geholpen , meneer heeft alles goed uitgelegd , het gebit ziet er fantastisch uit en krijg goede nazorg !

Keurige praktijk

Je wordt er vriendelijk en kundig geholpen. Men neemt de tijd voor je om dingen uit te leggen.

Beleeft ontvangen en zeer goed behandeld in 1 woord geweldig.

Goed behandeld en duidelijke uitleg, en het resultaat is Top geen klachten.

mensvriendelijk en kwalitatief zeer goed met duidelijke uitleg over plan van aanpak

zie bovenstaand.

Goeie service

Goeie service, nemen de tijd.

Vriendelijk

Altijd behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Dat begint al bij de balie, bereidwillig om je wensen te vervullen, qua tijdstippen, altijd opgewekt en aardig. Zo zijn ze allemaal, geduldig, behulpzaam, rustig en vooral vriendelijk. Voor mij een uitkomst, want het blijft een bezoeking voor me om in mijn mond te laten rommelen. Door hun opstelling, kom je snel tot rust.

Uitstekend.

Deskundige, en vriendelijke behandeling bij de plaatsing van mijn nieuwe kunstgebit. Uitstekende begeleiding door dhr Liu.ó

Vriendelijke en kundige artsen.

Luisteren goed naar je wensen, goede uitleg qua behandeling. Vriendelijke dames bij de administratie. Voel mij erg op mijn gemak.

Perfecte praktijk.

Iedereen is vriendelijk. Er wordt goed uitgelegd, nemen de tijd. Heel vakkundige mensen die er werken. Ik voel me daar op mijn gemak en kan het iedereen aanbevelen.

Geweldig goed geholpen met een nieuw gebit. Klantvriendelijk .

Snel en vakkundig geholpen. Top praktijk.

toppie

ik ben helemaal blij alles heel goed gedaan

De prothese ziet er super mooi en natuurlijk uit. Heb ik ergens last van een drukplekje of iets kan ik bellen en langs komen

Méér als uitstekend en alle lof

Ben uitstekend geholpen aan een supermooi nieuw gebit en ben zeer tevreden. Ik raad het iedereen aan om het gebit bij u te laten behandelen of te vernieuwen. Ben super blij.

5 sterren, voor mij beetje ver weg(jammer)

Uitstekende zorg snel opgelost,ik ben zeeer tevreden.

Bernhardplein 75 A

1781 HK Den Helder

Over Tandprothetische Praktijk Bernhardplein

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare prothetische voorzieningen. Wij, als Tandprothetische Praktijk Tandprothetische Praktijk Bernhardplein hebben uitstekende technische en medische kennis in huis om een prothese voor u te maken die precies bij u past. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de prothese werken wij als tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Wij bespreken uitgebreid uw huidige klachten én uw wensen met u door. Samen komen we tot het beste resultaat.