Goede ervaring .

Goede en vriendelijke behandeling .

goed en volgens afspraak!

er wordt op een prettige manier gewerkt door iedereen in de kliniek

Goed!

Doorbijten was niet nodig!

Van het inplannen van de afspraak tot de controle en nabespreking: alles ging naadloos. De controle was pijnloos en de uitleg helder, waardoor ik met een gerust gevoel weer naar buiten liep. Een professionele en vriendelijke tandartspraktijk waar je je op je gemak voelt

Zeer vlug en goed

Prima Tandarts.

Zeer tevreden over tandarts Picavet. Het is belangrijk dat een tandarts altijd rustig blijft ,betrokken is , en oplossingen vindt. Na 7 jaar gaan we verhuizen en voor mij is hij een compliment meer dan waard. Hoop weer een tandarts te krijgen met vergelijkbare kwaliteiten.

Op korte termijn een afspraak mogelijk.

Binnen 3 werkdagen geholpen. Top

Vrij pijnloze behandeling!

goede ervaring

goede zorg en vriendelijkheid, zowel de mondhygieniste als de tandarts zelf dhr. Picavet

Positief

Kundige en vriendelijke mensen. Goede service.

ze luisteren naar je

ze zorgen goed voor je tanden en denken met je mee qua kosten

erg vriendelijk, goede uitleg, er wordt goed geluisterd en ook gehandeld

Erg vriendelijke, goed luisterende tandarts, alles wordt goed uitgelegd, wat ook erg belangrijk is. De mogelijkheden van behandelen worden goed uitgelegd. Kortom zeer aanbevolen

nauwkeurig vulling

Zoals altijd doet Erminio Picavet zijn werk met een zachte 'touch', wat zorgt voor een pijnloze ervaring. Mijn enige opmerking deze keer is dat het tandvlees gesneden moest worden, open bleef staan en de volgende dag ontstoken raakte. Toen ik probeerde te bellen, kreeg ik de melding dat de receptie niet bemand was vanwege onvoorziene omstandigheden, dus ik besloot om eerder advies op te volgen en Perio-aid te gebruiken om de ontsteking te verlichten. Hopelijk komt het goed.

goed en vriendelijk

ben naar mijn mening duidelijk en vriendelijk behandelt en netjes aan de telefoon en balie te woord gestaan

ik ben goed en vriendelijk geholpen

vakwerk

vakkundig uitgevoerd door tandarts en assistente (stagiair)

Persoonlijk

Het is fijn om een persoonlijk praatje te maken tijdens de afspraak. Daarnaast weet je dat de behandeling goed zal gebeuren.

Kundige tandzorg.

Positief, zeer tevreden

goede ervaring, geruststellend

geruststellend , goede uitleg wat ze gaat doen, neemt er goed de tijd voor

vakkundig en pijnloos

zie boven

Vriendelijk, deskundig, geen problemen

Prettig

goed geholpen

je zou het niet zo snel zeggen bij een tandarts maar : geweldig

Ben al wat jaren bij deze praktijk en ben daar eigenlijk al jaren erg tevreden over. Jij en de tandarts moeten een team zijn en samen kom je dan tot een goed resultaat van jouw gebit. Ik dank dan ook alle medewerkers omdat ze er steeds zijn voor me met een vriendelijke en behulpzame service die zij geven.

Prima geholpen.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!