Heel fijn dat dit online kan

Was fijn om zo de cursus te kunnen doen online en ik zal jullie bij meerdere collega,s aanbevelen.

Goede uitleg, duidelijk verhaal

De cursus is duidelijk uitgelegd, sheets helder en de klassikale toelichting gaf meer diepgang en ruimte voor vragen.

Goede uitleg, duidelijk verhaal

Overzichtelijk

Rustige en duidelijke man die de aandacht erbij weet te houden!

Overzichtelijk

Rustige en duidelijke man die de aandacht erbij weet te houden!

It’s fun!

It’s fun but the night shifts are killing me.

• Would you recommend us? Yes

Top docent!

Ik heb met plezier en aandachtig de cursus kunnen volgen. De docent was duidelijk en geduldig. ik heb veel kunnen leren van hem. Top!

Top docent!

Weer lekker opgefrist

De jaarlijkse opfriscursus; lekker online

Makkelijk en informatief

Zeer ruim omvattend, mooi opgedeeld in modules. In 1 keer geslaagd.

Makkelijk en informatief

Zeer ruim omvattend, mooi opgedeeld in modules. In 1 keer geslaagd.

Altijd lachen

Nuttige training

Duidelijk

Nuttige training

Fijne sfeer

In een prettige laagdrempelige sfeer wordt er duidelijk les gegeven. Goede instructeurs en prettige manier van lesgeven. Ik zou jullie altijd aanbevelen.

Fijne sfeer

Company details