snel en kundig geholpen nadat mijn kies was afgebroken
Professionele behandeling en betrokken bij de client
Gewoon een uitstekende tandarts, Geen negatieve ervaringen
Ik kom al jaren bij Mondzorg De Villa en kan altijd rekenen op aandacht, en zeer professionele tandzorg. De sfeer is altijd fantastisch en ik kom er graag terug. Hoewel er af en toe wat moet gebeuren natuurlijk.
ik wil geen andere tandarts of mondhygenist meer
Vakmensen
De sfeer is goed bij de Mondzorg Villa. Niemand vindt de tandarts leuk, maar hier is het eigenlijk toch wel leuk.
Al heel lang laat ik mn tandjes verzorgen bij Ruud & collega s. Zegt genoeg toch?
Wordt direct geholpen en vakkundig opgelost.
Goede kennis - heel vriendelijk- houdt rekening met angst - legt alles goed uit
Iedereen is even vriendelijk en je kunt snel terecht. Denken mee en erg kundig
Altijd vriendelijk en goed in hun werk. Zeker aan te bevelen.
Luistert goed en geeft een goed advies
Altijd vriendelijk en meedenkend. mevrouw Bouwmeester, Danique, was helemaal top. Voorzichtig en geduldig.
Ben zeer tevreden met de behandeling
Uitstekende tandarts en mondhygiëniste. Heel vriendelijk en zeer professioneel
Alles op tijd prima behandelingen stellen je op je gemak met alles
Altijd een gezellig uitje
Fijne behandeling gehad en mijn gebit is weer super mooi geworden. Nieuwe kronen laten zetten en alles weer mooi schoon gemaakt. Super team.
Volledig vertrouwd
Al ruim 40 jaar onder behandeling bij Tandarts Sewpersad en zijn team..Zeer kundige tandheelkunde op vele fronten. Zorg vind plaats in een prachtig Rijksmonument pand uit 1913 en draagt bij aan een warme zelfs gezellige praktijk,waar medewerkers snel schakelen door open,betrokken communicatie en oplossingsgerichtheid. Altijd met een positieve instelling en persoonlijke benadering.
Prettige, servicegerichte zorg.
Keer op keer wordt je perfect geholpen.
Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen