Inspirerende training

Ik vond de tweede dag inspirerender dan de eerste dag. Veel praktijkvoorbeelden en opdrachten. De twee dagen kwamen mooi samen

Mooie reis door processen en data heeft mijn blikveld verbreed en verdiept

Zeer mooie, top training! Die een enorme waarde heeft toegevoegd aan mijn kennis en blik. Gegeven door een vakkundige top trainer. Ik kijk uit naar de volgende stap.

Zinvolle training met goede afwisseling tussen theorie en praktijk

Zinvolle training wanneer je aan de slag wilt met het lean inrichten van processen. Voorwaarde om aan de slag te kunnen, is dat de organisatie waar je voor werkt, ook bereid is zaken aan te passen en lean te werken. In een grote organisatie waar lean nog niet heel bekend is, moeilijk om mee te starten.

Zinvolle cursus, veel aan gehad

Ik vond de training heel erg zinvol, erg fijn gegeven aan de hand van veel praktijkopdrachten. De trainer anticipeert ook goed op de groep en de energie in de groep. Belangrijke dingen werden uitgelegd maar er werd geen uren stil gestaan bij wat niet nodig was, goed en prettig tempo.

Leerzame training over Lean Six Sigma !!

Een theoretisch kader terug vertaalt naar een praktische toepasbaarheid. Prettig tempo in het aanbod van de training. Voldoende ruimte om te versnellen of te vertragen naar het tempo dat de groep nodig heeft.

Van 0 naar 77%

Dag 1 met nul kennis en het examen met 77% behaald. Voor mij genoeg maar toch nog stomme fouten gemaakt.

Leerzaam maar niet volledig passend.

Ik vond het leerzaam maar voor een groot deel niet aansluiten bij VISTA. Het zou fijner zijn als de voorbeelden meer aansluiten bij VISTA. Willem Jan is een fijne trainer. Heeft veel vakkennis, leuke werkvormen en voelt de groep goed aan en houdt rekening met ieders behoeften.

Veel maar leerzaam

Veel nieuwe stof, hoog tempo. Goede uitleg.

Goede opleiding

Veel geleerd maar wel veel termen en afkortingen in 1 opleiding. Interessant om toe te passen in eigen processen.

Verhelderend

Ik heb meer inzicht gekregen in het analyseren van eigen processen en de mogelijkheden om deze te verbeteren.

Goede aanvulling voor toepassen verbeteringen

Leerzaam en leuke oefeningen om inzicht te krijgen

Interssant

Eerst begon het wat abstract, maar gaandeweg vielen de kwartjes op hun plek. Uiteindelijk een leuke, interessante training.

Was een mooie training. Er kwamen wel veel onderwerpen voorbij in korte tijd.

Leerzaam

Leerzaam, deels herhaling/herkenning.

Veel informatie

Cursus was prima, hoewel veel informatie en afkortingen. Ik kon er niet altijd logica en een goede volgorde in vinden, maar er was altijd een mogelijkheid tot vragen en dan kwam een heldere uitleg.

Veel theoretische info die je soms praktisch al toepast

Goede afwisseling tussen theorie en oefeningen

Prima training om aan het denken te worden gezet

Training was. Er was voldoende ruimte voor vragen en extra uitleg. Trainer nam hier goed de tijd voor

Bureau Tromp vertaald de theorie goed naar de praktijk!

Wij werken nu al wat langer met Bureau Tromp en vinden hun trainingen zeker een aanrader! Van oriënterende trainingen tot vakinhoudelijke trainingen, in combinatie met trainers die hun vak verstaan. Tot op heden hebben wij trainers gehad die al heel veel vlieguren bij bedrijven hebben gehad, en dit spart dan een stuk makkelijker over praktijkcasussen.

Fijne cursus, veel ruimte voor vragen/eigen inbreng

Prettige cursus. Veel tijd genomen om de theorie goed te begrijpen en er is veel ruimte om eigen cases en vragen in te sturen.

Een mooie training die inzicht biedt in procesoptimalisatie en praktische tools biedt

Goede trainer die de vertaling goed kan maken van de theorie naar de praktijk.

Waardevolle training met duidelijke praktijktoepassing

Erg leuke training. Tempo zou af en toe wat hoger mogen, maar dat kan ook met mijn ervaring hebben. Hierbij zal het wellicht goed zijn om de training op te delen in groepen met dezelfde voorkennis (bijv. Door pre-test).

Een waardevolle training

Een waardevolle training die interactief is opgezet, Je krijgt in enkele dagen een gedegen basis mee.

Intressant training, veel geleerd, goede combi tussen kennis/praktijk

Goed inhoudelijke training. Meer meegenomen dan vooraf ingeschat.

Een mooie stap

Ik vind de training interessant. Ik merkte de eerste dag veel theoretische, wat ik niet erg vind, maar miste de vertaalslag naar de praktijk. Dat was meer de 2e dag

Leren mbov theorie én doen

Soms herkenning, maar ook veel nieuwe inzichten. Vooral door het zelf ervaren kan ik dit meenemen in de dagelijkse praktijk. Genoeg stof tot nadenken hoe ik dit in mijn werkomgeving vorm ga geven.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.