Positief, interactief en begrijpbaar

Door de interactieve manier van lesgeven was het goed te volgen en makkelijk om bij de les te blijven. Het werd op een goed begrijpbare manier uitgelegd door middel van alle daagse voorbeelden

Gezellig en leerzaam

Gezellig en leerzaam. Leuke praktijk voorbeelden en een gezellig sfeer

Ontzetten leuk!

Ik vond het een hele leuke training. Mathijs heeft het heel leuk gegeven en nam de tijd om alles uitleggen als we vragen hadden / iets niet zeker wisten. De combi tussen slides en activiteiten doen was goed verdeeld.

Het was en voelde helemaal niet als verplichting aangezien het erg leuk was

Ik vond het een hele leuke ervaring waardoor ik echt meer interesse heb ontwikkeld op het gebied van Lean sixsigma en verbeteren

Erg leuke en duidelijke training

Ik heb de training als erg leuk en leerzaam ervaren. Het is ook leuk dat er games tussendoor zitten om het meer tastbaar te maken. De stof is goed te behappen en met de lessen en slides was het examen goed te doen. Daarnaast ben ik zeer te spreken over mijn trainer Mathijs!

Goede cursus

Leuke cursus waarbij in korte tijd alle belangrijke lean aspecten weer doorlopen worden ! Leuke (praktijk) voorbeelden ook erbij , ook top gedaan door Mathijs om het luchtig en leuk te houden gedurende de dag

Procesverbetering geleerd hoe het hoort

Vanuit een gesloten houding, ik dacht dat weten we inmiddels wel, nu geleerd dat het stap voor stap doorlopen zeker wel een toegevoegde waarde heeft.

Leuke training

Leuk om je processen via Orange Belt principe te verbeteren.

Heel leerzaam, afwisseling in theorie en opdrachten

Leerzaam en direct toepasbaar

Duidelijke uitleg en goede mix tussen theorie en interactie

Lekker interactied

Ik heb genoten van de interactieve setting. Mijn enige verbeterpunt is dat ik graag nog de theorie zou oefenen via online huiswerk modules. Denk aan mc vragen om voorafgaand aan de tweede dag vast te stellen of je alle belangrijke begrippen en bijbehorende uitleg kent.

Goede balans tussen theorie en opdrachten

Fijn om de theorie te oefenen en zo de connectie te maken dat het gaat leven en toepasbaar wordt.

Hartstikke leuk en leerzaam

Leuke trainer, goede groep, tempo was goed te doen en een prima balans tussen luisteren en doen. Aanrader. Zin om met de stof aan de slag te gaan.

Vond het heel erg leerzaam

Vind het heel leerzaam

Superleuke en nuttige training met inspirerende trainer

Fedor leidt de groep op natuurlijke wijze door de stof heen. Veel geleerd en energie opgedaan voor de verbetertrajecten binnen het bedrijf.

Goede uitleg en concrete tips om de kennis in de praktijk toe te passen

Niet alleen de theorie was toegelicht maar ook hoe wij het in de praktijk kunnen toepassen.

Veel geleerd

Leuke training, goede trainer veel kennis. Veel oefenen.

Goede ervaring.

Ik was verrast door de groep. Het was gezellig. Ik kon de eerste les niet aanwezig zijn vanwege het winterse weer. Maar de trainer was bereid om me digitaal te laten aansluiten. Ik vond de indeling van de training erg goed. Interactie en theorie was goed afgewisseld. De laatste dag was een beetje raar, in de middag het examen.

Veel kennis opgedaan in korte tijd.

Lean SixSigma kennis is op een prettige interactieve wijze op ons overgebracht.

Prima grootte van de groep 7 personen. Voldoende aandacht. Op een leuke manier de stof doornemen.

Goede opleiding met een zeer ervaren en fijne trainer

Prettige communicatie, goede leerstof en fijne trainer

Duidelijke strctuur van de training en juiste informatie voor project t.z.t.

Elke dag een goede afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen om de theorie gelijk toe te passen.

Super ervaring !

Fijne begeleiding op een heldere manier . Juiste mix van praktijk en theorie! Lean is nu meer dan alleen een begrip.

Fijne cursus

Fijne cursus met goede duidelijke uitleg.

Inspirerende training

Ik vond de tweede dag inspirerender dan de eerste dag. Veel praktijkvoorbeelden en opdrachten. De twee dagen kwamen mooi samen

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.