Fantastisch !!

Ik heb zeer recent de Green Belt Lean Six Sigma training gevolgd bij Bureau Tromp en ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische ervaring was! Onze trainer was uitzonderlijk goed. De uitleg was helder en to the point, waardoor zelfs de meer complexe onderwerpen begrijpelijk werden. Wat ik echt waardeerde, was de afwisseling in de training: theorie en praktijk werden perfect gecombineerd, en er was volop ruimte voor interactie. De trainer wist ons constant te betrekken en zorgde ervoor dat iedereen actief mee kon doen. Door de interactieve aanpak voelde ik me echt onderdeel van het leerproces en dat maakte de stof niet alleen boeiend, maar ook direct toepasbaar. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in Lean Six Sigma! Complimenten aan Bureau Tromp en de trainer voor de professionaliteit en de fijne begeleiding.

Gastcollege ipv training

Meer een gastoptreden dan inhoudelijke training. Relatief veel tijd besteed aan casusrn en anekdotes docent. Meer theorie verwacht en samenhang/hoe gebruik verschillende tools in praktijk van student. Cursus kan meer aangepast , versneld worden naar niveau groep.

Greenbelt training - dynamisch en erg leerzaam

Wij hebben in drie weken tijd de Lean six sigma greenbelt training gevolgd. Ontzettend leuk en leerzaam. De cursus is niet alleen maar methodieken leren maar juist op een leuke interactieve manier kennismaken met hoe je 'Lean werken' kan toepassen in het werkveld bij projecten maar ook bij de dagelijkse werkzaamheden.

Leuke training met voldoende praktijk activiteiten

Diversiteit in deelnemers is erg leuk. Arnold speelt hier goed oo in en zorgt dat iedereen aan bod komt (herken je probkemen en mogelijke verbeteringen)

Leuk en leerzaam

Prettig om even uit de eigen omgeving weg te zijn en opnieuw motivatie te krijgen om continue te verbeteren.

Ontzettend leerzaam!

Een ontzettend leuke en fijne manier om met de lean principes aan de slag te gaan en van te leren. Daarnaast heerlijke lunch!

Interessante cursus met duidelijke handvatten

Afwisselende leuke cursus

Hele leuke leerzame training

Leerzame training en leuk om te doen. Veel plezier praktische tips en simulaties die tot de verbeelding spreken.

Zeer leerzame training voor iedereen die die bezig is met projectmanagement

De trainingsdagen (9:30-16) zijn behapbaar en bevatten veel leerzame onderdelen. De trainer beschikt over veel vakkennis en de filtergame en batchgame zijn leerzaam. Hierdoor verbind je direct theorie met praktijk. Echter, buiten de games om ontbrak af en toe de samenhang tussen hetgeen dat verteld werd en de slides. Ook de tijd om theorie te bespreken minder efficient ingevuld, hier werd lang de tijd voor uitgetrokken. Verder jammer dat er tijdens de dag geen tijd is om direct een vertaalslag te maken naar eigen werkzaamheden. Volgens mij zou dit wel in te passen zijn in de beschikbare tijd.

Interessante lessen en opdrachten

Je onthoudt sneller door de theorie in de praktijk toe te passen.

Interessante stof waar ik graag meer van wil weten.

Training is wel basis en heb nog meer training nodig om er verder mee te kunnen. Tijd is eigenlijk tekort

Duidelijke uitleg en interactief

Duidelijke uitleg en interactief. Humor werd gewaardeerd en er word voldoende input gevraagd van de cursisten. Dit bood de mogelijkheid om het meer bij jezelf te houden. Er werd meer dan voldoende gemotiveerd om zelf na te denken. Ook vond ik het fijn om zelf creatief te zijn.

Inzicht in tools om Lean six sigma in de praktijk te gaan inzetten.

Games geven goed inzicht in het herinrichten van het proces. Af en toe vind ik de volgordelijkheid van de uitleg van de theorie wat lastig te volgen omdat er meerdere onderwerpen door elkaar worden besproken. Bijvoorbeeld er worden 5 principes genoemd dan mis ik om welke het exact gaat. Nadat er navraag is gedaan, is het duidelijk.

Interessant

Tools om te verbeteren inzichten in processen.

Leuke afwisseling van theorie en praktijk

Leuke afwisseling van theorie en praktijk, zeker de games geven goed zicht op hoe de theorie zich uitwerkt.

Leerzame introductie met Lean - Six Sigma

Twee volle leerzame dagen met uitwerkingen van de verschillende methoden aan de hand interactieve praktijkvoorbeelden

Verbeteren kan op meerdere vlakken

Efficiënter werken heeft niet 1 oplossing. Oorzaken van een probleem/vraagstelling kunnen in verschillende factoren zitten. Het aanpakken van 1 oorzaak kan wel op meerderen gebieden voordeel opleveren.

Theorie gecombineerd met veel praktijk

Niet alleen de theorie maar ook wat betekent dit nou en hoe kan je dit in de praktijk toepassen

Leerzame interactieve training

In twee dagen een hoop nieuwe dingen geleerd over procesverbetering en het toepassen van tools om tot verbetering te komen.

Geen gekke dingen.

Degelijk bureau, komt zijn acties na.

Zeer leerzame cursus

Ik zag wel wat overeenkomsten met mijn laatst genoten studie (HBO bedrijfskader), maar geziende tijd die er tussen de opleiding en de cursus zat ook nog wel veel nieuwe dingen geleerd. gaande de weg viell de puzel steeds meer op zijn plek.

Leuke en leerzame cursus!

De cursus heeft een goede combinatie van theorie en interactie. Ik zou de cursus aanbevelen.

Leerzame interactieve training

Het was een enorm leerzame training, waarin ik in drie weken tijd enorm veel kennis heb opgedaan. De informatie werd op een leuke interactieve manier aan de groep overgebracht, hierdoor werd de stof op een toegangkelijke manier eigen. Met veel plezier kijk ik naar de toekomst om met de theorie aan de slag te gaan.

Goed en leuk verteld. Goede afwisseling tussen leren en oefenen.

Veel geleerd van de trainer over lean six sigma

Positieve ervaring over de training en een erg goede trainer.

Peppelkade 33

3992 AL Houten