Great experience.

It was all time prepared and in order. Not only teaching the book but explaining the real world situations. I enjoyed a lot and found this course effective for my daily work at Accenture.

Verfrissend

Goed LSS GB weer op te frissen met genoeg oefeningen. De statistiek berekeningen zie ik mij niet toepassen in de projecten.

Rewarding

Really good. Willem-Jan is very knowledgeable about the topic. He explains difficult concepts in an easy amd understandable way.

• Would you recommend us? Yes

Interessante training, duidelijke uitleg, goede posters

Interessante training, goede mix theorie en praktijk opdrachten, interactief, duidelijke uitleg en posters

Toepasbare training

De training raakt alle elementen van Lean Six Sigma en aan de hand van opdrachten wordt ook direct duidelijk hoe je dit in praktijk kunt toepassen.

Super!

Ik heb de training met Willem-Jan als leuk, interactief en praktisch ervaren. Voor mij was het begrip Lean Six Sigma nieuw, maar Willem-Jan nam alle tijd ervoor om onze groep door alle stappen rustig mee te nemen. Ik zou de cursus daarom zeker aanbevelen!

Gevarieerde manier van lesgeven

Fijne manier van leren. Veel verschillende manier van uitleg werden beschikbaar gesteld. Dit beviel me goed. Willem Jan is een fijne docent.

Cursus interactief en goed verzogd

Iedere traningsdag was leerzaam en interactief. Trainer heeft verstand van zaken!

Willem-Jan is een bevlogen spreker

Leuke interessante training!

Wat een vriendelijke kalme en duidelijke trainer

Uitstekend!

Ik heb veel geleerd tijdens de Yellow Belt training. De theorie en praktijk werden goed gecombineerd en alles werd heel duidelijk uitgelegd! Fedor gaf de training op een heldere en prettige manier, waardoor alles goed te volgen was. Daarnaast kregen we een boek cadeau en ontvingen we aan het einde een certificaat. Zeker een waardevolle en leerzame training!

Waanzinnig leerzame training

Deze training was voor mij echt een eye-opener. Het herkennen van verspilling in mijn processen gaat mij helpen om kwalitatief beter werk te leveren. Ontzettend bedankt!

Erg leuk en duidelijke training

Leerzaam en leuk. Fijne trainer.

Verfrissend scherp in de basis

Veel informatie, duidelijk en concreet. Theorie toegepast in een aantal voorbeelden en als groep besproken en behandeld.

Goed begin

Fijne trainer, goede introductie.

Zeer leerzaam en precies praktijkgericht genoeg!

Alhoewel je best wat onderbewust weet (continu verbeteren zou sowieso je drijfveer moeten zijn) acteer je daar niet altijd naar. Deze training leert je de noodzaak daarvan en hoe je dat credo levend kan houden.

Inspirerend.

Training van Peter Beijer gevolgd. Zet goed tot denken.

Leerzaam en het zet je aan het denken

Ik ga nadenken over een vervolg

Een zeer leerzame training

Ik vond dit een zeer interessante en leerzame training. Ik heb nu al zin in de Green Belt. De les is ook goed gegeven met hele goede voorbeelden. Wat het makkelijker maakt te begrijpen

Hele waardevolle training met fijne afwisseling in theorie en praktijk.

Zoals hierboven!

Fijn en nuttig

Fijne ervaring. De cursus heeft mij nieuwe inzichten gegeven en handige tools aangeboden.

Ik werd steeds enthousiaster!

Met goede praktijkvoorbeelden wist de trainer mij steeds meer te boeien voor het onderwerp. Ik ben laaiend enthousiast geworden voor slimmer werken, met z’n allen, steeds weer een stapje beter. Fedor, bedankt!

Erg goede training

Goed om inzicht te krijgen in de principes van Lean Six Sigma, en in hoe je deze kan toepassen.

Fijne training!

Super fijne training, vooral dag 2

Leerzaam, persoonlijk, gezellig

Veel mooie handvatten en fijne inzichten gekregen.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.