Fun training with added value

Leerzaam, interactief met een gedreven groep en kundige trainer.

Uitstekende training en informatie!

Hele uitgebreide slides en trainings materiaal goed klaar gestoomd voor het examen!

Goed, concreet en leerzaam

Veel informatie in korte tijd. De basis vanuit de Green Belt was wel echt nodig. Een leerzame en uitdagende ervaring, gelukkig bekroond met een behaald diploma.

Veel, in korte tijd maar wel behapbaar

Ik heb hier echt veel inzichten gekregen die mij verder gaan helpen op continu verbeteren, verandermanagement en welke tools ik ervoor kan inzetten. Ik hoop snel met de theorie aan de slag te kunnen.

Leerzaam

Heerlijk om bezig te zijn met wat voor mijn gevoel toevoegend is voor mijn werk

Fijne verdiepende training na Green Belt

Deze training geeft me tools en mindset om aan de slag te blijven met continue verbeteren binnen verschillende lagen in de organisatie

Goeie combi van theorie en oefenen

Veel geleerd met leuke oefeningen.

Erg informatief

Je krijgt veel informatie, maar het is duidelijk en goed verteld. Ook erg fijn dat je de informatie direct kan toepassen en je leert hoe je prompts en agents kunt maken.

Super leerzaam

Heel veel geleerd maar ook veel info niet opgeslagen. Ging voor mij wel wat snel allemaal, omdat je moet multitasken.

Het was erg interessant

Een zeer leerzame training. Robert Paul heeft de training super leuk gegeven.

Erg leerzaam en leuk!

Veel geleerd, veel gedaan en direct toepasbaar in het dagelijks werk.

Fantastisch

Fijne leerzame AI training gehad van Robert-Paul. Veel mogen leren in 2 dagen en zeker dingen die ik zowel zakelijk als prive mee ga nemen.

Leuke gezellige sfeer en super leerzaam

Ik heb het super naar mijn zin gehad en ben heel erg geïnspireerd om er verder mee aan de slag te gaan.

Training waarbij de training inspeelt op praktijk voorbeelden!

Leerzaam Praktisch Geeft inzicht voor mezelf en bedrijf

Ontzettend leerzaam!

Leuke manier van opzet training met theorie en praktische opdrachten. Genoeg ruimte om eigen ervaringen te delen en te bespreken.

Prettige leeromgeving

Een fijne omgeving waar op een leuke en ontspannende manier kennis wordt gedeeld. Voooral de interactieve spelletjes zorgden ervoor dat de lean principes goed bleven hangen.

Goede uitleg van de praktijk

Ontzettend fijn dat bij het doornemen van de lesstof ook diverse praktijk voorbeelden gehele worden. En fijn dat je met verschillende deelnemers uit verschillende branches de cursus volg.

Leuk

Interessant, leerzaam, leuk.

Fijne cursus

Great Training

It was a great training! I discovered in depth and learnt more about Six Sigma and their importance! Fedor was a great instructor and I would like to thank him for his guidance!

Proffesioneel en ervaren

Mijn interesse en kennis van Lean is vergroot. Nu vertalen naar de praktijk!

Fijn en verrijkend

Ik vond de cursus, gegeven door Willem-Jan, erg fijn en verrijkend. Fijn omdat de dagen volgens een duidelijke structuur werden georganiseerd. Verrijkend omdat de leerstof toegankelijk was en gelijk in praktijk kon worden gebracht.

Zit goed in elkaar

Programma zit goed in elkaar, start met spel heel goed. Fijne leeromgeving en lessen zijn afwisselend.

Helpend om op een andere manier naar processen te kijke

Het heeft mij geholpen om op een andere manier naar processen te kijken en vooral niet meteen met een oplossing voor een probleem te komen maar eerst te kijken naar wat er gebeurd.

Praktisch en goed te begrijpen

Zinvolle lessen die je aan het denken zetten.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.