Service gericht fijne medewerkers blij dat deze garage me werd aanbevolen.
Al jaren klant, geweldige garage, betrouwbaar, duidelijke offerte fantastische service, geweldig team, top garage!!
Altijd vriendelijk, altijd meedenken met de juiste oplossing, nooit verrassingen. Wat wil je nog meer?
Goede service nette afhandeling, vriendelijke mensen
Afspraken worden prima nagekomen. Service is van hoog niveau en je wordt er als klant uitstekend geholpen.
Ben erg blij met ze!
Goede service, deskundig advies. Leuke medewerkers.
Betrouwbaar en er werken hele vriendelijke mensen !
Deskundig, vriendelijk en zeer behulpzaam
Geweldige service en meedenkend!!
Gewoon goede garage met goede mensen. Eerlijkheid duurt het langst
Ik kom al vele jaren bij Eurocars Aalsmeer. Alle werknemers zijn heel erg vriendelijk, kundig en je betaald niet teveel.
Prettig en precies en zeer klantgericht!
goede service en klant gericht
X-Trail voor grote beurt en APK. Vooraf duidelijke uitleg wat er gedaan gaat worden en wat het gaat kosten. Jos en zijn team doen hun uiterste best om je snel, goed en kundig te helpen. Een fijne garage met uiterst vriendelijk personeel waar ik al jaren met plezier kom. Een aanrader voor iedereen.
Professioneel, vriendelijk, adequaat, meedenkend en nooit het gevoel dat ik getild word. Ik ga nooit meer ergens anders heen.
Voor een apk en een kleine beurt, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel, zou iedereen aanraden om je auto daar heen te brengen.
twee nieuwe achterbanden kan gewoon even tussendoor ivm veiligheid
Positief.
hier staat men nog echt klaar voor de klant
Vriendelijk personeel
Goed zoals altijd. Ik kom hier al jaren.
Al jaren klant. Ze komen afspraken altijd na.
Weten vrijwel alles op te lossen En zijn altijd vriendelijk
Wij worden prima te woord gestaan. Service is uitstekend. Altijd snel geholpen door een vakkundig en professioneel team
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer