Fantastisch advies

PAM Makelaardij & Financieel Advies BV heeft zich erg goed voor mij ingezet als starter. Ik ben bij meerdere advies bureaus langs geweest en ik kan vertellen dat PAM Makelaardij & Financieel Advies BV zich echt 100% voor mij heeft ingezet. De man is betrouwbaar, altijd bereikbaar en erg vriendelijk. Ook op het financi�le gebied is hij een stuk voordeliger dan eerdere adviseurs waar ik langs ben geweest.Kortom zou ik iedereen willen aanraden die goed advies wilt langs PAM Makelaardij & Financieel Advies BV te gaan.

Persoonlijk, toegankelijk, open

Geen 9 tot 5 kantoor maar iemand die begrijpt dat een hypotheek iets spannends is waarover je ook na sluitingstijd terecht moet kunnen

uitgebreid advies, zeer ervaren

Zeer ervaren deskundig advies in een ontspannen sfeer.Hypotheek en aankoop perfect gedaan. Boven verwachting.

All round deskundige met een persoonlijke touch

Wat ik als zeer fijn heb ervaren is de persoonlijke aanpak, zoals het altijd bereikbaar zijn voor die vragen die ik had. De betrokkenheid bij mijn situatie was ontzettend fijn, het zoeken van antwoorden en oplossingen of het direct werk maken van (andere) opties en mij daarvan op de hoogte houden, maakte het een hele prettige ervaring. De 'lijntjes' werden zo kort mogelijk gehouden en mijn belang stond echt voorop. En dat is misschien wel het belangrijkste, 100% het vertrouwen kunnen hebben dat de zaken waarin ik zelf onkundig ben, in hele goede handen waren.

Persoonlijk en vakbekwaam

De adviseur geeft goed en duidelijk advies.Hij staat je bij van het begin tot het einde en is altijd bereikbaar voor vragen.

Goede en betrokken adviseur

Denkt mee met de wensen die je hebt ook naar de toekomst toe en hoe je dit op de meest effici�nte wijze kunt bereiken.

goed geholpen en duidelijk advies

je word goed begeleid in het hele proces en alles gaat in samen spraak

Zeer deskundig en behulpzaam

Bij PAM nemen ze echt de tijd voor je. Niet alleen via de telefoon, maar ook bij afspraak aan huis of op het kantoor. Alle te volgen stappen in het proces naar een eigen huis worden op een rustig tempo behandeld en begrijpelijk uitgelegd. De adviseur heeft gevoel voor humor, is persoonlijk en dwingt je nergens toe. Wij vonden het zeer prettig om de adviseur/ PAM als adviseur te hebben en is voor ons een echte aanrader.

Een goed en eerlijk advies!

De adviseur vertelt op een deskundige manier wat de (financi�le) mogelijkheden zijn. Daarbij houdt hij rekening met toekomstige wensen c.q. wijzigingen in bijvoorbeeld gezinssamenstelling of inkomen. Een eigenschap van de adviseur is dat hij "met beide benen op de grond staat" en niet meedoet of mee heeft gedaan aan allerlei ingewikkelde financi�le constructies, waaronder de befaamde woekerpolissen. Dat siert hem!

Alle zaken goed voor elkaar

Hypotheek goed en snel afgehandeld. waardoor je snel weet waar je aan toe ben.

Zeer goede adviezen

Ik beveel dit zeker aan omdat, er naar goede oplossingen worden gezocht op langer termijn.

Fantastisch advies en informatie ontvangen.

Zeer professioneel advies en voorlichting ontvangen. Afwikkeling dossier tot in detail verzorgd. Zeer aan te bevelen kantoor.

gedreven

**** is zeer gedreven geweest in het zoeken naar de beste oplossing voor mijn persoonlijke situatie. Ik ben voor het oversluiten bij meerdere adviseurs geweest, maar hij was als enige zeer creatief om een voor mij zo'n breed mogelijk advies te geven.

Een zeer goed advies en is zeer goed op de hoogte!

Wij kunnen dit kantoor aanbevelen omdat, PAM erg goed op de hoogte is en omdat PAM het voorledig voor je uit zoekt.Ook merk je aan de gesprekken dat het een kundige mensen zijn.Heb zelf 3 huizen gekocht.Pam heeft de hypotheek en het verkopen van mijn huis alle keren perfect geregeld.

duidelijke uitleg met voorbeelden

Geeft een gezond en helder advies. Wil graag meedenken met de mogelijkheden die er zijn. "Bewaakt" de aanvraag procedure bij de financiele instantie door de klant te wijzen op data, handtekeningen of kleine letters. Verliest in de tussentijd de klant niet uit het oog. Sociaal menselijk contact.

informatief, betrouwbaar en goed advies.

Heel goed advies gekregen waar vooral ook gekeken werd naar onze levenssituatie ivm een baby..

fantastisch advies

advies zeer goed. absoluut een rots in de branding in het oerwoud van de hypotheek markt

geweldige advies en inzet

de beste makelaar die ik in 23 jaar heb mee gemaakt.advies en hulp en altyd klaarstaan ,hebben mij geholpen om een goede nieuwe hypotheek te vinden vanaf het begin tot zelfs na het afsluiten ervan .deze heer staat altyd voor je klaar.

Ik heb een goed advies gehad.

Een goed advies, duidelijk verhaal. Was correct en bekwaam man.

Prunushof 2

3319 HW Dordrecht

Over PAM Makelaardij

PAM Makelaardij en Financieel Advies - alweer meer dan 20 jaar hét vertrouwde adres voor verkoop, aankoop en hypotheek. De service van PAM doet denken aan de dienstverlening die vroeger zo vanzelfsprekend was: attent, correct, persoonlijk en warm. Maar dan natuurlijk wel met de snelheid en efficientie van nu. Wij zijn u graag van dienst.

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.