Het kost wat maar daar tegenover staat zeer deskundige opticiens ,mooie brillen en goede service. We komen hier al meer dan 30 jaar
Heel veel deskundigheid, goed advies bij aankoop van een nieuwe bril. Klantvriendelijk. Zeer goede service.
Met mijn nieuwe bril had ik onlangs bij de jaarlijkse diabetes controle bij de oogarts in het ziekenhuis een visus die ik nooit eerder na mijn macula ingreep heb gehad. De oogarts gaf het team van Jongen een groot compliment. Ook ontdekte men bij Jongen een hoornvlies probleem aan het aangedane oog. Dit werd door het ziekenhuis bevestigd met het advies om zes maanden zalf (Hylo Night) en druppels (TheaLoz Duo) te gebruiken en dan bij Jongen nog eens het hoornvlies en de visus te laten controleren. De nieuwe bril bevalt inmiddels prima, is alleen iets losser gaan zitten. Ik zal dus binnenkort even binnenlopen om deze te laten bijstellen.
wat fijn om te horen! Loop gerust binnen om de bril bij te laten stellen. We zien u graag komen
Vriendelijk, vakbekwaam, behulpzaam personeel. Goed assortiment. Mooie goed verzorgde winkel. Lekker bakkie koffie.
Bij Jongen nemen ze altijd de tijd voor je. Je wordt goed geïnformeerd of het nu om een oogmeting of brillenglazen of iets anders gaat. Vriendelijkheid en deskundigheid gaan hand in hand De modernste technieken en trends worden professioneel ingezet! Veel keuze in het ruime assortiment aan monturen in veel prijsklasses Kortom een top zaak! Een echte aanrader dus !
Ik zelf was niet van plan om een nieuwe bril te kopen, maar er waren mooie monturen die erg aantrekkelijk waren. Een prettige opticien die ons op weg hielp om alle twee blij de winkel te verlaten. Een vriendelijk telefoontje en de brillen belanden op onze neuzen.
Goed advies en vriendelijke medewerkers
Deskundige medewerkers en prettige behandeling. Ben blij met de bril en krijg complimenten. Bij een volgende bril en montuur, denk. Ik wel dat ik nog een optie ga meenemen inzake de zon, meekleurende glazen eventueel?
Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar
De verkoper was vriendelijk en kundig, de bril is kwalitatief een topper. De service was prima.
Zeer deskundig en behulpzaam geadviseerd bij de aankoop van mijn prachtige nieuwe bril
Ruime keuze uit brillen. In mijn ogen heel deskundig personeel met ieder zijn eigen discipline.
Op aanraden van vrienden bij jullie terecht gekomen . Wat een verademing hoe jullie te werk gingen, rust luisteren en aandacht.
Prima zaak alleen jammer van de glazen
goede adviezen en onderzoek prettige service
Goed geholpen en een mooie bril super
Er werd Staat geconstateerd Na doorverwijzing naar oogarts en behandeling kwam ik voor een nieuwe bril
Zeer klantvriendelijk deskundig team.
Prettig en vriendelijk
Goede ontvangst. Weten waarover ze het hebben. Uitstekende kwaliteit en service.
Vriendelijk personeel, goed advies
Werd goed geadviseerd, en snel en naar tevredenheid geholpen. Prima service (en koffie)
Goede deskundige service.
De bril van ons zoontje was kwijt geraakt maar door de top service van Jongen had onze zoon binnen werkelijk waar 1 dag n nieuwe bril! Een dikke merci daarvoor!
Bij Jongen opticiens is de klant nog echt koning. Iedereen in het team ademt klantvriendelijkheid. Zeer kundig. Maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Heel uitgebreide keuze. Kortom deze zaak mag je niet passeren!
Akerstraat 12
6411 HA Heerlen