Deskundige, ervaren en betrouwbare aannemer

Reix heeft bij de werkzaamheden aan de nieuwbouwwoning laten zien in te staan voor kwaliteit. Altijd met duidelijke afspraken en heldere communicatie. Kortom een partij die ik van harte aanbeveel bij andere mensen met (ver)bouwplannen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbaar, eerlijk en ervaren

Wij zijn dan wel géén klant van Reix, maar leverancier. Echter kunnen we wel vertellen dat ze betrouwbaar, ervaren én jong talent combineren tot een prettig bedrijf om mee samen te werken. Vooral ook een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en altijd open en eerlijk met ons communiceert, afspraak is afspraak telt hier nog!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Samen ons (T)huis gerealiseerd !

Meedenkend en staan open voor nieuwe en/of andere ideeën. Aanwezigheid van ruime ervaring, praktische instelling en oplossingsgericht. Als opdrachtgever is de lat hoog gelegd. Als uitvoerende partij hebben zij de bal goed opgepakt. En het resultaat mag er dan ook zijn!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Deskundig, betrokken, vriendelijk, voortvarend bouwteam

Met het team van Reix Ontwikkeling & Bouw werk je erg prettig samen. Ze hebben ons project van A tot Z uitgevoerd. Dankzij hun goede contacten met toeleveranciers weten ze druk op de tijdsplanning en het project te behouden zodat alles voorspoedig doorloopt. Ze staan open voor overleg en denken enorm mee. Ze zijn vakkundig en hebben jarenlange ervaring en dat merk je in alles. Voor hun is kwaliteit geschreven met de hoofdletter K. Ook de K van klant en K is koning.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

zeer positief afspraak=afspraak

veel ervaring en kennis realistische meerprijzen problemen worden goed gesignaleerd en er wordt oplossingsgericht gedacht

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakkundig en betrouwbaar!

We hebben ons Rijksmonument uit 1500 (woonboerderij) compleet laten renoveren door Reix. In totaal zijn 2800m3 onderhanden genomen. Binnen 15 maanden is de hele boerderij met respect voor het monument compleet onder handen genomen. Van binnen is er een nieuw huis ingezet met alle technische snufjes van hedendag. 2 warmtepompen, een geïntegreerd smart home systeem etc. Ik kan van harte deze mannen aanbevelen. Ze zijn eerlijk in prijs, betrouwbaar als personen en kunnen goed communiceren en zijn fatsoenlijk in omgang met mensen en materialen. Ik zou ze zo weer meenemen in een volgend project, zonder enige twijfel!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Koppelstraat 91

5741 GB Beek en Donk