Prima ervaring

Fijne winkel, prima uitleg van nieuwe fiets. Eenvoudige digitale betaling. Alle opties netjes geleverd en geïnstalleerd. Erg blij met mijn nieuwe fiets.

Bijzonder

Ik had een prijs gewonnen bij Broekhuis peugeot en dat was een fiets. Die heb ik bij jullie uitgezocht, zeer vriendelijk geholpen en uitleg gehad en heel fijn de fiets is bij mij thuis in Apeldoorn bezorgd.

Prima service en vriendelijk contact

Snelle en goede service met een vriendelijke omgang.

Ben tevreden over de service en kwaliteit die wordt geleverd.

Mijn MTB gaat en moet regelmatig voor service naar Broekhuis. De afhandeling verloopt altijd na wens, kosten worden van te voren besproken, na mijn goedkeuring worden dan de werkzaamheden en materialen ingezet. Indien achteraf blijkt dat de service toch niet na wens is verlopen wordt dit altijd keurig na onderling overleg alsnog verholpen.

Perfect af geleverde E bike

Na overleg perfect afgeleverde e bike.

Vriendelijk en duidelijke antwoorden op vragen

Erg fijne ervaring, medewerker was erg vriendelijk en wist waar hij ‘t over had. Ook waren de antwoorden op mijn vragen helder en was het duidelijk dat hij vakkennis bezit.

Nette service vriendelijke bediening.

Fijne winkel super geholpen

Wij werden super geholpen . Geen vraag bleef onbeantwoord. We gaven aan wat we wilden en welk bedrag . Daar ging de verkoper meteen goed mee om De eerste fiets die we probeerden is het ook geworden Zijn er super blij mee

Goede hulp en prijs

In onze zoektocht naar een e-bakfiets kwamen wij uit bij broekhuis. Hier staan meerdere modellen op voorraad om te testen. Aangezien de prijs elders scherper was hebben we de fiets met een goede korting kunnen krijgen en zijn we verzekerd van goed onderhoud de komende jaren, dat is ook fijn. Tot slot wordt er ook gedacht aan een persoonlijke touch, we kregen een paar bijpassende babyslofjes voor onze kleine. Top ervaring!

Word er goed geholpen

Lekker en klantvriendelijk

Dit noem ik van A tot Z een hele goede klantervaring

Eerste bel/bestel contact heel goed. Tussentijdse communicatie ook uitstekend. Op dag dat ik fiets kwam proberen (fiets was overgekomen uit een andere vestiging) was ik meteen enthousiast. Terwijl in de werkplaats er andere trappers op werden gemonteerd viel de verkoper zelf op dat er een paar lichte beschadigingen op het frame zaten (ik had dat nog helemaal niet gezien). Verkoper vanuit zichzelf dit bij mij gemeld met de vraag of ik van de koop af wilde zien of dat ze eventueel een aangepast verkoop voorstel mochten doen als ik dat wilde. Dat laatste is gebeurt waarbij ik toen al meteen zei dat ik de hele gang van zaken uiterst klantvriendelijk vond en dat ze een dikke pluim verdienden. Kortom….een topervaring voor mij.

Zeer goed geholpen met deskundig advies door Maikel en Henkjan bij het uitzoeken van een fiets.

Doen wat ze beloven

Heb op advies van de verkoper een Basso Palto grevelbike gekocht, ben erg tevreden met de aankoop. De fiets is ook helemaal naar mijn wensen afgesteld. Vriedelijk personeel en verstand van zaken en doen wat ze afspreken.

Fijne medewerkers. Goede service.

In de afgelopen jaren al meerdere fietsen gekocht. Goede merken met veel keuze. Zeer tevreden over de kwaliteit van de fietsen en de service. Een professionele organisatie.

Onprofessioneel

Eind september heb ik mijn Idworx voor onderhoud en ter voorbereiding gebracht bij Broekhuis Fietsen Almelo. De fiets moest voorbereid worden op een fietstocht in Chili en Bolivia.. Dit had ik meegegeven aan de monteurs. Tijdens deze fietstocht maak ik veel hoogtemeters. Bij de beklimmingen bleek dat ik de twee kleinste versnellingen miste . Dit werd veroorzaakt doordat het achterwiel niet juist teruggeplaatst was.

Een Top Fiets Gekocht

Een mooie nieuwe Cannondale Synapse HM gekocht en volgens afspraak afgemonteerd. Zeer tevreden over montage en aflevering.

Geweldig begrip getoond voor mijn klacht

Ik dacht een prachtige Koga te hebben gekocht maar dit was niet waar. Storingen met inschakelen van de e-bike. Tijdens het fietsen werden mijn fietstassen en de hele achterkant zo verschrikkelijk vies. Dus ik was klaar met de fiets. Koga 2 x een mail gestuurd, ga maar naar uw dealer ( ik zeg hun zijn het probleem niet maar jullie.) Uiteindelijk hebben jullie het geweldig voor mij opgelost . Ik ben hier erg blij mee en waardeer dit ten zeerste , nog mijn dank hiervoor.! Gr Ria

Een klantvriendelijke en professionele ervaring.

Enorm klantvriendelijk tegemoetgetreden door de medewerkers die ons hebben geholpen. Professioneel vanwege de uitleg naar aanleiding van de vragen, die we hadden. Kortom, erg tevreden!

zeer leuke winkel om te gaan kijken en eventueel te kopen

geweldig geholpen

Mijn MTB voor onderhoud afgeleverd en super hersteld. Vooraf prijsopgaaf en daar onder gebleven.

Mee voelend en denkend

Mooie fiets gekocht jaar geleden en door breuk in frame nieuw frame gekregen , maar geen vertrouwen meer in fiets na eenzijdig ongeval . Maar door er samen uit te komen nu toch weer een mooie nieuwe fiets en weer meer vertrouwen

Perfect geholpen!

Onze problemen met de fiets zijn prima verholpen door het werkplaatspersoneel Broekhuis fietsen in Almelo. Ook het overig personeel is attent!

Professioneel,correct en vriendelijk

Een professioneel bedrijf met vriendelijke mensen die meedenken met de klant.

Perfect opgelost

Nadat ik enige tijd rare bijgeluidjes hoorde bij mijn Idworx is dit onlangs perfect opgelost. Dank aan de prettige medewerking. Groet Gerard

verder goeie fiets ben te vreden mee alleen band op pompen weet ik niet zo zit raar vertiel op

Ootmarsumsestraat 141

7603 AB Almelo