Zeer tevreden over de bouw van ons "framehouse"

Het eerste contact met Albert was plezierig, de offerte was goed. In aanloop naar de bouw is Bouw Alliantie flexibel met de tijd aangaande aanlevering van het materiaal en het inplannen van het werk. Ondanks het wat mindere weer (in juli!) is de bouw van het casco toch vlot verlopen. Ter illustratie: het gaat om een huis van 130 m2 met een kap op een laag. Zwaar uitgevoerd met grote balken en onderdelen. Niet alles was recht maar nu wel. Wij kunnen het met een gerust hart verder afbouwen.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Afspraken worden nagekomen, zeer vakbekwaam en accuraat. Prima!

Mijn ervaring is dat Bouw Alliantie bestaat uit een groep uitstekende vakmensen. De productiviteit is hoog en 'te lood' is ook echt 'te lood' en waterpas is ook echt waterpas! Ik ben blij dat ik Bouw Alliantie gekozen heb!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

A van Leeuwenhoekweg 32 a