goede verbetering

ik moet nog wel ff wennen , mijn man is meteen super tevreden

• Waar kent u ons van? Via bekende

Behulpzaam en heeft duidelijkheid gegeven.

• Waar kent u ons van? Overig

Wij werden goed en uitvoerig te woord gestaan ,ook een vakkundig oordeel,gegeven over de toestand van de matrassen

• Ik ben: N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Via bekende

Goede adviezen en tijd om dat te bespreken

• Waar kent u ons van? Internet/Google

Super service en erg vriendelijke en professionele medewerker/sters

We zijn heel fijn geholpen met het bed voor onze zoon. Er werd alle tijd genomen voor het bed advies. Daarna nog heel mooi beddengoed erbij gekocht. Ook daar weer heel fijn bij geholpen! Dank je wel!!

• Waar kent u ons van? Internet/Google

Vakkundig, personeel weet waar ze over praten

Van de eerste tot de laatste afspraak heel vakkundig geholpen door Judith van de Beddenspecialist in Malden. Ze luistert heel goed naar je wensen en zorgt ervoor dat je goede keuzes maakt. We zijn uiterst tevreden over de service en ook het plaatsen van het bed verliep soepel. Kortom wij slapen heerlijk in ons nieuwe bed van de Beddenspecialist Malden.

Bijzonder goed geholpen.

• Gekocht product: Overig

Wat een top service!

Wat zijn we blij met de geboden service! Voor het uitzoeken van een passend matras werd echt de tijd genomen. Er werd gebruik gemaakt van een slaapid, wat nieuwe inzichten gaf! Verder werd er goed gekeken naar onze wensen, wat ons betreft een aanrader!

• Waar kent u ons van? Via bekende

Gemotiveerd personeel en klantvriendelijk.

Alle tijd genomen en goed advies gekregen bij het bepalen van onze keuze. Snelle levering . En twee monteurs die wisten waar ze mee bezig waren . Prima werk achtergelaten .

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Via bekende

Met veel geduld en deskundigheid werd ik geïnformeerd over de verschillende matrassen, en kon ze uitproberen. Dit maakte de keuze een stuk makkelijker. Goede service ook mbt de levering.

• Waar kent u ons van? Overig

Goede voorlichting met de keuze van matras

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede uitleg over verschillende soorten matrassen.

Fantastische winkel

als je een bed of een goed matras zoekt zou ik deze winkel zeker aanbevelen. Altijd vriendelijk bij binnenkomst erg behulpzaam niets is te veel ze nemen alle tijd, je vragen te beantwoorden. Nu ons tweede bed gekocht goede uitleg en met veel zorgvuldigheid geplaatst.. al bij al zeer tevreden!

Geweldig!

Angelique nam rustig de tijd ondanks dat het druk was in de zaak. Kreeg goed advies en ben erg blij met mijn nieuwe matras en hoofdkussen. Ik slaap weer goed en wordt uitgerust wakker. Dank jullie wel!

TOP!

Het wennen aan ons nieuwe bed is begonnen dankzij het super fijne advies. Het ziet er top uit dankzij de geweldige collectie. Wij zijn om en voelen ons gehoord ! En gaan eindelijk genieten van een fijne nachtrust. Team bedden specialist Malden, dankjewel voor jullie tijd en geduld.

• Waar kent u ons van? Internet/Google

Voor het eerst in mijn leven een nieuw bed gekocht, dat bleek hard nodig! Ik ben goed geadviseerd en ben erg blij met de service, mijn bed is thuisbezorgd en in elkaar gezet en ik kon er meteen op slapen.

• Waar kent u ons van? Internet/Google

Uitstekend én vriendelijk geholpen!

Joost heeft met veel geduld en met vakkennis mij diverse matrassen laten uitproberen, zodat ik het voor mij beste matras kon uitkiezen. Eindelijk kan ik weer eens een nacht doorslapen.

• Waar kent u ons van? Overig

Een klasse zaak met klasse bediening

In het verleden ooit een kwaliteits boxsspring gekocht en nu een mooie 1-p losstaande lattenbodem.

• Waar kent u ons van? Overig

Goede uitleg, fijne service! Heerlijk bed!

Ik was wat terughoudend over de aankoop van een nieuw bed. Waar te beginnen? Gelukkig kwam ik via via in deze fijne familiewinkel terecht, met een ruime keus van kwalitatieve producten en persoonlijk advies. Nu slaap ik in een prachtig bed en op een fantastisch matras!

Top service

Goede uitleg en kennis van zaken

• Gekocht product: Kussens | Dekbedden

Goede vriendelijke service

Ik zocht matras voor ons vakantie huis , we kwamen er snel uit goed slapen maar niet heel dure matrassen want we slapen er niet elke wek

• Waar kent u ons van? Overig

Ouderwets gevoel van klant is koning.;-)

Daadkrachtig, oplossingsgericht, inlevend en werkelijk het beste met mij als klant voorhebbend. Een ervaring rijker waar ik U tegen zeg. Kan het iedereen aanraden om hier je aankopen te doen.;-) Heerlijk, blijmakend gevoel.

• Gekocht product: Bedtextiel | Badtextiel

Advies op maat

Wij hebben de aankoop van ons nieuwe bed als heel prettig ervaren. Angelique nam echt de tijd voor ons en gaf ons heel passend advies. Na eerst 3 nachten geslapen te hebben met een slaap ID bekeken we daarna samen ons ' slaapgedrag' . Daarna volgde er voor ons beide een aantal passende opties qua matras. Er werd goed gekeken naar onze lichaamshouding en we kregen veel tijd om uit te proberen. Geen tijdsdruk en geen gladde verkooppraatjes maar echt eerlijk advies. Tijdens het uitproberen vertelt Angelique ook niets over prijzen zodat je ' ongekleurd' kunt waarnemen. De tijd, aandacht en rust waren erg fijn en daarnaast merkten we dat de kennis en kundigheid ook veel vertrouwen gaf. Wij kozen beide voor een matras van LeDorm. En een super mooi ledikant. Daar gaan we vast heel lang plezier van hebben.

• Waar kent u ons van? Overig

Prima winkel deskundig en prettig personeel

Dekbed voldoet niet helemaal aan mijn verwachtingen. Heb hier over gebeld, en wordt vrijdag (hopelijk) opgelost. Fijn dat ze hier voor open staan!

• Gekocht product: Kussens | Dekbedden

Prima.

• Waar kent u ons van? Overig

Vriendelijke en vakkundige mensen.

Toen ik de winkel binnen kwam, wist ik hier ga ik mijn bed kopen . Zeer betrokken bij wat mijn wensen waren , zijn we tot een goede koop van mijn bed gekomen. Keurig bij mij thuis afgeleverd en in elkaar gezet zeer tevreden. Na enkele nachten slapen, kan ik weer op mijn linker zij ook weer fijn slapen.

Passage 1

6581WK MALDEN