Mijn tandarts is vriendelijk,rustig, belangstellend. Tijdens de behandeling informeert zij of het nog gaat, wacht als ik moet slikken. Geeft uitleg over wat ze doet. Houd rekening met angst/pijn uit het verleden.
Ben goed entjes geholpen.
Maar één ding: Na de prikken voor verdoving moest ik twintig minuten liggen wachten op de stoel, die niet bepaald ‘naar mijn lichaam gevormd’ is, begrijpelijk, maar mijn nek en rug begonnen pijn te doen. Had ik niet beter rechtop kunnen zitten, of half liggend? Niemand vroeg mij of het ging, en ik dacht dat ik alleen was, dus vroeg ook niets. Later kreeg ik gelukkig wel een kussentje in mijn nek. Mensen van boven de zeventig, ik ben 74, zijn soms niet meer zo soepel in rug en nek…… En is 20 minuten niet erg lang? Aan het einde van de behandeling was de verdoving al een beetje minder☹️
Mijn ervaring is dat het kundige mensen
Al lang protesteerde een kies bij het kauwen met pijnscheuten. 's Morgens gebeld, 's middags al een afspraak. Er bleek een stuk van de kies af te zijn. Gevuld en de klachten zijn verdwenen.
Was allemaal prima
Ik vond de tandarts en zijn assistent zeer rustig en prettig in de omgang. Zeker met mijn peuterdochter haar eerste tandartservaring, maar ook met mij als persoon die er een beetje bang voor is.
Ik voel mij goed behandeld bij de Van Eck, Centrum voor Mondzorg. Voel mij geen nummer maar worden behandeld als patient, maar zeker als mens. Een ieder is vriendelijk en aardig. Ik hoop nog lang bij en door Van Eck Mondzorg goed, vakkundig, aardig en vriendelijk behandeld te worden. En nog een bijkomstigheid is....lekker dicht bij huis, ook prettig voor mij als patient. Van Eck, Centrum voor goede Mondzorg, blijf aub zo doorgaan met uw vakkundige mensen binnenshuis. Mijn man J. van Hees en ik zijn dik tevreden patienten!!
Ze geven goed advies als er iets aan mijn gebit moet gebeuren ook wat het ongeveer gaat kosten. En vriendelijke personeel
ik heb geen gaatjes
Alles is goed georganiseerd. Hele fijne praktijk, met aardige èn kundige mensen.
De tandarts was super leuk tegen de kinderen.
Vriendelijke mensen.
Ik had een andere tandarts, en een andere mondhygienist. Je persoonlijk hecht ik aan de persoonlijke contacten. Ik ben overigens wel netjes geholpen, maar een stukje duidelijkheid naar mij toe was wel op zijn plaats geweest.
Uitstekende tandarts
Met mijn trauma van de schooltandarts gaat de vrouwelijke tandarts in GIESSENBURG altijd zeer goed om. Doet er alles aan om mij op mijn gemak te stellen.
Was OK
de tandarts nam alle tijd om er het beste resultaat uit te halen en dat is goed gelukt
Vakkundige controle en behandeling van halfjarige controle.
Wij zijn heel tevreden.
X