Eerste afspraak gehad. Professionele zorg, met volgens mij een hoge standaard. Medewerkers waren erg aardig en zorgvuldig.
Een mooie nette praktijk met fijne specialisten. Hele prettige ervaring.
Ralf ken ik al jaren en hij is een vakman!
Dr.Essed heeft de jaarlijkse controle uitgevoerd en gelijk het gebit schoon gemaakt. Hoef ik niet extra naar een andere mondhygeniste.
Rustig en ontspannen
Uitstekende zorg en persoonlijke aandacht daar waar nodig Zoon kreeg zelfs een kaartje na zijn verkeersongeluk
Kom ieder half jaar voor controle. Ben zuinig op mijn gebit. Vriendelijke ontvangst. Kundig en zeer zorgvuldig met de hygiëne.
Fijne praktijk. Lisette legt alles goed uit en neemt de tijd.
Pima service
Zie hierboven.
Ja mijn ervaring is heel goed .
Naar de tandarts gaan is nooit echt fijn maar sommige tandartsen kunnen je wel goed gerust stellen en gebruiken wat humor en zijn geduldig. Deze tandarts (Britt) had een rare manier van doen als mijn hoofd recht moest. In plaats van vragen of ik mijn hoofd wilde draaien, pakte ze mijn voortanden vast en trok zo mijn gezicht in de stand die ze wilde. Dit vond ik zo onmenselijk. Ik voelde me meer een voorwerp wat je vastpakt en verplaatst. Ik heb er uiteindelijk niets van gezegd maar dat scheelde niet veel. Bij een volgende afspraak zal ik niet voor haar kiezen.
Iedere keer ben ik vriendelijk geholpen en is er ruimte om vragen te stellen. Ook zijn ze respectvol met betrekking tot keuzes die ik maak op basis van hun advies. Hierbij voelt het alsof ze wel serieus meedenken en me zouden attenderen als ik een onverstandige keuze maak.
Alle medewerkers waarmee ik te maken heb zijn vakkundig en stellen zich heel medemenselijke op. Ik ben goed geïnformeerd over de mogelijkheden van de behandeling en tijdens de behandeling wordt regelmatig gecheckt hoe ik het ervaar. Maar een minpunt. Ik heb vooraf op initiatief van de behandelaar geen begroting gekregen van de behandeling. Dat zou eigenlijk automatisch moeten gaan.
Ik heb als kind een trauma opgelopen van de schooltandarts. Dus ik ga altijd met heel veel lood in de schoenen naar de tandarts toe. In deze praktijk geven ze echt om hen patienten houden echt rekening met je angst en zijn heel geduldig. Ik schrijf niet een echte aanrader, maar ze komen daar eigenlijk wel voor in aanmerking.
Sabine is een heel kundige preventie specialist en heel vriendelijk in de omgang
zoals het hoort persoonlijke aandacht en je kunt vragen stellen en alle tijd nemen ze ook nog.
Vriendelijk personeel bij de balie, snel opgehaald en naar behandelkamer, tandarts altijd heel aardig en rustig, en tijdens behandeling altijd heel vertrouwenwekkend. Het resultaat is altijd prima!
Jammer dat er niet van te voren is aangegeven dat de reiniging bij de preventie medewerker apart afgesproken moet worden , want nu moeten we daarvoor terugkomen. Ik was gewend bij Ralph waar we eerst altijd heen gingen dat dit jn een afspraak gebeurde. Verder was het een fijne afspraak
Prettig
Een beetje snel maar er was een vulling bijgekomen.
kundig, vriendelijk en snel. De muziek in wachtkamer liever klassiek.
Snel goed en vriendelijk