Geweldige ervaring, door omstandigheden kunnen we niet naar een opticien komen. Gelukkig al een paar jaar lid bij Carinova, en daar door in contact gekomen met Dillen van de Brillen. Afspraak gemaakt en keurig op het gewenste moment is mijn vrouw behandeld in haar eigen vertrouwde omgeving. Alle apparatuur voor elkaar en de behandeling liep vlot. De monteur was snel uitgezocht en na enkele weken had ze haar bril. Alles bij elkaar netjes en een vlotte service.
Zou zonder enige twijjfel deze opticien aanbevelen waarbij ik de nadruk wil leggen op de oudere generatie ,omdat alles aan de keukentafel kan worden geregeld. Er wordt gebruik gemaakt van zeer professionele apparatuur.
fijn dat huisbezoek mogelijk is
fijne goede verzorging voor de bril aan huis . vriendelijk geholpen .
Correcte, vriendelijke en zeer professionele oogmeting Grote keus van brillen en goede hulp bij keuze. Ik kan iedereen aanraden om thuis oogmeting te laten doen door van de brillen. In een woord gezegd GEWELDIG
De serieuse aanpak wordt gewaardeerd!
Wij zijn heel goed geholpen door de heer Dylan van Ewijck Een en ander werd goed uitgelegd en daarom zijn mijn man en ik heel tevreden over onze aankoop.
Omdat ik in zorgcentrum woon ben ik zeer blij met de service thuis
Ik ben zeer tevreden met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk. Dylan is vriendelijk en deskundig. Kortom: kwaliteit!
Prima service en afwerking. Ik ben zeer tevreden.
Moeder zit in verzorgingstehuis en er wordt ter plaatsen alle handelingen gedaan die in een winkel ook moeten gebeuren. Apparatuur en benodigdheden zijn mee en dus geen enkel verschil met een fysieke winkel. Uiterst vriendelijke ervaring
Professionele persoonlijke en zeer klantvriendelijke opticien aan huis.
Voor mij was het de eerste keer dat ik met de rijdende Opticien te maken heb en dit vind ik heel erg prettig.
Wij zijn ontzettend tevreden over de aanschaf van een bril bij Dylan van De Brillen. Hij had alle tijd en rust om een goede meting en bril uit te zoeken. Lekker bij mijn moeder thuis. Dat dit allemaal kan super! Voor mij en mijn moeder veel gemakkelijker dan naar een opticien te gaan. Heel veel dank en een echte aanrader.
Vriendelijk en beleefd. Nam alle tijd om mijn vrouw te adviseren.
Wat een gat in de markt: opticien aan huis. Ik had er nog nooit van gehoord, maar zo fijn dat mensen met een beperking en of bewoners in een verpleeghuis op deze manier hun ogen getest kunnen worden.
Nadat mijn 12 jaar oude bril definitief gesneuveld was heb ik, op dat moment opgenomen in een zorghotel, contact opgenomen met Van De Brillen. De oogmeting werd aan huis zeer professioneel gedaan, zowel voor een gewone bril als voor een leesbril. Er werd ruim de tijd genomen om aan mijn wensen te voldoen. Bovendien was er een grote keuze aan monturen. Ook de levering was perfect met het goed afstellen van de monturen. Absoluut perfect.
Dylan was al een keer eerder geweest om de bril van mijn moeder te repareren Daarna een afspraak gemaakt voor een nieuwe bril. Hij nam er echt de tijd voor en heeft mijn moeder die dementie heeft heel fijn geholpen, we zijn zeer tevreden. Hij had een grote selectie brillen bij zich dus keus genoeg Zeker een aanrader
Geen gedoe, in je eigen omgeving een oogmeting laten doen! "Dylan van de brillen" nam ruim de tijd en luisterde naar mijn wensen. Het is eigenlijk ook heel logisch om bijvoorbeeld je eigen woonkamer te laten zien hoe je zit te lezen of tv te kijken. Mijn brillen (Ik heb er gelijk maar twee besteld) zijn fijn, helder en scherp zicht. Ook de aflevering was goed, de brillen werden gecontroleerd en bijgesteld. Al met al kan ik dit iedereen aanraden!
Er wordt alle tijd genomen voor de meting en het uitzoeken van een montuur. Wij hebben het gemak van deze opticien aan huis als heel plezierig ervaren!
Goed advies en uitleg
klantvriendelijk, zeer vakkundig en een prettig persoon.
Voor het eerst in mijn leven oogmeting en briladvies aan huis gehad. De meting en het advies waren gebaseerd op kwaliteit en expertise met als uiteindelijke levering een bril naar wens. Ben zeer tevreden.
Ik heb een hele fijne ervaring. Voor mij was het heel fijn dat het thuis kan. Dylan nam de tijd voor je. Hij heeft diverse meet apparatuur bij zich, regelde alles met mijn zorgverzekeraar en heel veel monturen bij zich!
Veel keuze in monturen en goede oog meeting
Van De Brillen verzorgt een professionele oogmeting en eerlijk bril advies bij u aan huis. Ontdek het gemak van persoonlijke optiek, geleverd met zorg en expertise. Uw zicht, onze zorg. Waar professionaliteit en kwaliteit samenkomen. De 5 voordelen van Van De Brillen: 1. Geen voorrijkosten; 2. Comfortabel bij u aan huis; 3. Gratis oogmeting en oogdrukmeting bij aanschaf van een complete bril of glazen; 4. Ruime collectie monturen; 5. Mogelijkheden voor ieder budget. Wij kijken ernaar uit u te mogen assisteren bij het vinden van úw unieke kijkoplossing.