Subliem
Auto netjes beurt gehad, correct uitgelegd wat ze gedaan hebben en als klap op de vuurpijl is de auto uit service ook nog eens gewassen.
15 May 2025
Jos
Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.763 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De beoordelingen geven een gemengd beeld van de ervaringen bij het bedrijf. Veel klanten waarderen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en heldere kosten. Sommigen melden vertragingen en inconsistente reacties. Over het algemeen wordt de service gewaardeerd wanneer problemen opgelost worden, maar er is ruimte voor verbetering in communicatie en doorlooptijden.
15 May 2025
Jos
prima gehopen
13 May 2025
Schalkx
VEGHEL
Goed voorgelicht & nagepraat.
Beveelt niet aan
Koen
GELDROP
Nefkens doet wat ze beloven!
Bert Tuyt
Heeze
Klantvriendelijk personeel en goede service.
C
EINDHOVEN
Reparatie ging sneller dan verwacht. Alles in orde.
9 May 2025
Gert
EINDHOVEN
vanvaf aanmelden van de schade tot afhandeling,,, *****
9 May 2025
Wiel
EINDHOVEN
Het hele proces van inname van de sleutel, tot het teruggeven van de sleutel super netjes verlopen. Vantevoren was al een schatting gegeven van de tijd, die ze met de reparatie kwijt zouden zijn, die ook klopte. Mogelijkheid om tijdens het wachten de Wifi te gebruiken, dus "gewoon" kunnen werken.
7 May 2025
Olivier
EINDHOVEN
Werkzaamheden goed uitgevoerd , maar de medewerking van Lars was zo wel vriendelijk en professioneel
5 May 2025
Gus
EINDHOVEN
Snel en goede service, ze weten wat ze doen! Top!
1 May 2025
Daphne
HELMOND
Mijn vroegere Peugeot-garage in Nuenen was ineens gestopt waardoor mijn onderhoudsbeurt met APK-keuring niet door kon gaan. Bij Nefkens kon men in eerste instantie op hele korte termijn de beurt mat APK inplannen. Gelukkig wel alleen de APK-keuring. De onderhoudsbeurt zou dan 2 weken later plaats vinden. Ik kwam dus voor de eerste keer bij Nefkens. Vriendelijke ontvangst en na de uitgevoerde APK-keuring kreeg ik een telefoontje dat ze toch eventueel de onderhoudsbeurt tegelijk konden uitvoeren. Klasse!
29 April 2025
John
GELDROP
Ondanks de staking kon ik toch terecht. Daar was ik super blij mee ivm APK. Zeer vriendelijk. Goede uitleg
28 April 2025
Margé Hekkens
Eindhoven
26 April 2025
Jochem
NUENEN
Jammer dat ik 3x rond heb moeten rijden voordat ik mijn auto kon parkeren. Verder zou ik naast de standaard werkzaamheden ook een navigatie-update krijgen, maar dat duurde wellicht ook nog eens 1,5 uur. Dat was eerder niet gemeld en daar had ik nu geen tijd voor. Komt later wel.
25 April 2025
Piet de Baar
BEST
Goede service en snel geholpen.
24 April 2025
Noud
EINDHOVEN
Fouten door deze garage moeten door de klant betaald worden. Na een (verplichte) airbag-recall bij Nefkens Eindhoven kreeg ik storingen (bochtenverlichting, gordelwaarschuwingen). De oorzaak bleek een niet-uitgevoerde software-reset – iets wat volgens Citroën Nederland “altijd” moet gebeuren na zo’n ingreep. De dealer weigerde verantwoordelijkheid te nemen omdat het niet expliciet in het stappenplan stond, terwijl dit een bekende, standaardprocedure is. Het is simpelweg onkundig en klantonvriendelijk hoe hier mee is omgegaan. Ik moest €261,71 betalen voor een probleem dat zij zelf hadden veroorzaakt. Citroën Klantenservice Nederland gaf me gelijk, maar kon niets afdwingen bij de dealer. Zelfs Citroën bestempelt deze dealer als klantonvriendelijk en adviseerde me om hier niet meer terug te gaan vanwege de slechte service en het gebrek aan begrip. De klant draait hier op voor fouten van de dealer. Wees dus gewaarschuwd!
Beveelt niet aan
22 April 2025
Wilbert
Son en Breugel
Vanaf het eerste contact met de pechhulp tot ik was herenigd met mijn gerepareerde auto ben ik vriendelijk, vlot, klantgericht en efficiënt behandeld.
21 April 2025
Meral
Alles naar wens!
21 April 2025
Rosanna
MAARHEEZE
Auto op tijd klaar en heldere, en eerlijke, prijsopgave! Complimenten!
19 April 2025
Teun
NUENEN
Prima en snel geholpen en lekker bakje koffie
18 April 2025
Berrie
NUENEN
Zeer transparant, vriendelijk en deskundig! Dankjewel!
18 April 2025
Bart
BERGEIJK
Bij Onderhoudsbeurt kreeg eerst een prijsopgave , stel ik zeer op prijs. vriendelijke monteurs en baliemedewerkers.
17 April 2025
Wim Hardenbol
Eindhoven
Ik had lekke band 1 telefoontje en het was geregeld, dus top
16 April 2025
Peter
VELDHOVEN
Onderhoud en apk was gepland. Kreeg noodzakelijke reparatie. Kon niet snel gerepareerd worden wel binnen twee weken gerealiseerd. Een week n auto gehuurd en een week op vakantie gegaan.
15 April 2025
To
EINDHOVEN
zeer snel en goed geholpen na een storing in de motor
14 April 2025
Ronald