Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over SPM

SPM is uw betrouwbare partner voor professioneel onderhoud, effectieve ongediertebestrijding en specialistische reiniging. Met jarenlange ervaring en een passie voor perfectie, zorgen wij ervoor dat uw pand altijd schoon, veilig en goed onderhouden is. Wat ons onderscheidt? Naast onze expertise bieden wij klantgerichte oplossingen en een service die gericht is op kwaliteit. We streven ernaar om snel en discreet te handelen, zodat u zich weer comfortabel kunt voelen in uw eigen ruimte. Bij SPM streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. We geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze diensten precies aansluiten bij hun behoeften. Kies voor SPM en ervaar het verschil van een professioneel en toegewijd team dat altijd voor u klaarstaat. Samen creëren we een schone en veilige omgeving waarin u met een gerust hart kunt werken en leven.