De Rositta Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van rosacea. Rosacea is een chronische huidaandoening die naast pijnklachten in het gelaat een groot psychosociale impact heeft. Ben je op zoek naar een rosaceabehandeling met een blijvend resultaat? Bij de Rositta Kliniek is dit mogelijk! Vanuit de hele wereld komen de mensen naar onze klinieken in Nederland. We hebben al honderden patiënten mogen behandelen met onze unieke methode, ontwikkeld door Rositta Kaijser. Vrijwel alle patiënten ronden het behandeltraject goed af met een rosaceavrije huid. Lees onze reviews hier om te zien wat de Rositta Kliniek voor onze patiënten heeft betekend! Rositta en haar team zijn er voor jou en helpen je graag. Benieuwd wie wij zijn? Neem een kijkje op de website van de Rositta Kliniek.